2 °C Budapest
Terjeszkedni kezdtek az ingatlanos hálózatok

Terjeszkedni kezdtek az ingatlanos hálózatok

2015. június 11. 09:06

Az egyre intenzívebb forgalomra alapozva legalább 15 új irodával bővül az Otthon Centrum (OC) hálózata, a másik nagy ingatlanközvetítő, a Duna House (DH) pedig a tőzsdére lépést fontolgatja - írja a Világgazdaság.

Az elmúlt egy évben 33 új irodával bővült az OC ingatlanközvetítői hálózata. A Biggeorge’s Holding részeként működő vállalat jelenleg is dolgozik öt új iroda megnyitásán, a következő hónapokban pedig további tíz kezd működni, elsősorban olyan vidéki városokban, ahol az OC még nincs jelen.

A hálózat lakóingatlan-értékesítése tavaly az első hat hónapban 34, idén az első öt hónapban 32 százalékkal növekedett a megelőző év hasonló időszakához képest.

Az immár 120 irodával rendelkező DH külföldön is terjeszkedne. Jelenleg vizsgálják, ehhez hogyan vonjanak be tőkét, és fontolgatják a részvénykibocsátás lehetőségét.

A franchise hálózat Magyarországon 2014-ben kétszer annyi ingatlant értékesített, mint a válság kitörésének évében, 2008-ban.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?