12 °C Budapest

680 milliós luxuskastélyt vettek Matolcsyék

Pénzcentrum
2014. augusztus 7. 18:32

Sikerült túladnia a tulajdonosnak, a Licska család ingatlancégének, a régóta hirdetett tiszaroffi kastélyszállón, értesült a HVG. A vevő pedig nem akárki, maga a Magyar Nemzeti Bank (MNB), amely ezentúl az MNB saját üdülőjeként fogja üzemeltetni a szállót.

Az alig több mint fél éve az Otthontérképen 580 millió forintért meghirdetett ingatlant, a HVG értesülései szerint korábban 680 millióért is árulták, ám a végső vételárról közelebbit egyelőre nem lehet tudni. A jegybank tulajdonjogát július 10-én jegyezték be az ingatlanra.

Mi a legfontosabb egy ingatlan értékének meghatározásánál? KATTINTS!

A tiszaroffi kastélyszálló a képek tanúsága szerint is kíváló vendéglátó és rendezvényszervező potenciállal rendelkezik, és ahogy az ingatlan hirdetésében szerepelt; elsősorban esküvők, keresztelők, ballagóbulik, játékfilmek és egyéb események megrendezésére alkalmas. A tavalyi év végén még 580 millió forintért kínált ingatlanhoz 42 szoba, 4 lakosztály, valamint a képen látható központi medence is hozzátartozik.

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem