15 °C Budapest

A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet! (2. rész)

Pénzcentrum
2009. szeptember 1. 11:02

Mint arról korábban beszámoltunk, Igor Panarin orosz akadémikus - korábbi KGB-elemző - szerint 2010 nyarán a Szovjetunióhoz hasonlóan az USA is darabokra hullik, sőt az egyes területek más országok befolyása alá kerülnek. A professzor egy tegnap tartott konferencián újra megszólalt.


Igor Panarin

"Aki azt hiszi, hogy az Amerikai Egyesült Államok a világ vezető hatalma, azt rövidesen hatalmas meglepetés fogja érni.

Véleményem szerint jelenleg több mint 50 % annak a valószínűsége, hogy jövő júliusban az USA megszűnik létezni." - mondta az apokaliptikus elképzeléseiről elhíresült Panarin.

A professzor a gazdasági, a politikai és a szociális összeomlásra utaló figyelmeztető jeleket egyszerre fedezte fel a Szovjetunió volt hidegháborús riválisán. Úgy véli, hogy a kegyelemdöfést a folyó pénzügyi év borzalmas eredményei adhatják meg. A professzor szerint Obama elnökre eddig nem látott feladatok hárulnak, mivel neki kell majd átsegíteni az országot az új rendszerbe.

Az USA államadóssága 11 év alatt a hétszeresére duzzadt, míg Gorbacsov idején ez a szorzó csak ötszörös volt a Szovjetunióban. Az országban egyre jobban terjed az egyszülős családmodell, a fiatalok körében a bűnözés és az erőszak az úr, a börtönök megteltek, az korábbi értékrend teljesen összeomlott.

Panarin USA-térképe 2010-től

Több orosz külpolitikai szakértő elhatárolódott Panarin elméletétől, volt, aki úgy kommentálta az előrejelzést, hogy inkább hasonlít egy hatalmas képzelőerővel megáldott lélek szárnyaló gondolataira, mint egy komoly szakértő megalapozott véleményére.

A térkép magyarázatát itt találja:
A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet! (1. rész)

Vissza a főoldalra!

Infocentrum, hírfolyam

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2021. szeptember 27. 18:05