A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet! (2. rész)

Pénzcentrum
2009. szeptember 1. 11:02

Mint arról korábban beszámoltunk, Igor Panarin orosz akadémikus - korábbi KGB-elemző - szerint 2010 nyarán a Szovjetunióhoz hasonlóan az USA is darabokra hullik, sőt az egyes területek más országok befolyása alá kerülnek. A professzor egy tegnap tartott konferencián újra megszólalt.


Igor Panarin

"Aki azt hiszi, hogy az Amerikai Egyesült Államok a világ vezető hatalma, azt rövidesen hatalmas meglepetés fogja érni.

Véleményem szerint jelenleg több mint 50 % annak a valószínűsége, hogy jövő júliusban az USA megszűnik létezni." - mondta az apokaliptikus elképzeléseiről elhíresült Panarin.

A professzor a gazdasági, a politikai és a szociális összeomlásra utaló figyelmeztető jeleket egyszerre fedezte fel a Szovjetunió volt hidegháborús riválisán. Úgy véli, hogy a kegyelemdöfést a folyó pénzügyi év borzalmas eredményei adhatják meg. A professzor szerint Obama elnökre eddig nem látott feladatok hárulnak, mivel neki kell majd átsegíteni az országot az új rendszerbe.

Az USA államadóssága 11 év alatt a hétszeresére duzzadt, míg Gorbacsov idején ez a szorzó csak ötszörös volt a Szovjetunióban. Az országban egyre jobban terjed az egyszülős családmodell, a fiatalok körében a bűnözés és az erőszak az úr, a börtönök megteltek, az korábbi értékrend teljesen összeomlott.

Panarin USA-térképe 2010-től

Több orosz külpolitikai szakértő elhatárolódott Panarin elméletétől, volt, aki úgy kommentálta az előrejelzést, hogy inkább hasonlít egy hatalmas képzelőerővel megáldott lélek szárnyaló gondolataira, mint egy komoly szakértő megalapozott véleményére.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A térkép magyarázatát itt találja:
A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet! (1. rész)

Vissza a főoldalra!

Infocentrum, hírfolyam

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem