A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet! (2. rész)

Pénzcentrum
2009. szeptember 1. 11:02

Mint arról korábban beszámoltunk, Igor Panarin orosz akadémikus - korábbi KGB-elemző - szerint 2010 nyarán a Szovjetunióhoz hasonlóan az USA is darabokra hullik, sőt az egyes területek más országok befolyása alá kerülnek. A professzor egy tegnap tartott konferencián újra megszólalt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Igor Panarin

"Aki azt hiszi, hogy az Amerikai Egyesült Államok a világ vezető hatalma, azt rövidesen hatalmas meglepetés fogja érni.

Véleményem szerint jelenleg több mint 50 % annak a valószínűsége, hogy jövő júliusban az USA megszűnik létezni." - mondta az apokaliptikus elképzeléseiről elhíresült Panarin.

A professzor a gazdasági, a politikai és a szociális összeomlásra utaló figyelmeztető jeleket egyszerre fedezte fel a Szovjetunió volt hidegháborús riválisán. Úgy véli, hogy a kegyelemdöfést a folyó pénzügyi év borzalmas eredményei adhatják meg. A professzor szerint Obama elnökre eddig nem látott feladatok hárulnak, mivel neki kell majd átsegíteni az országot az új rendszerbe.

Az USA államadóssága 11 év alatt a hétszeresére duzzadt, míg Gorbacsov idején ez a szorzó csak ötszörös volt a Szovjetunióban. Az országban egyre jobban terjed az egyszülős családmodell, a fiatalok körében a bűnözés és az erőszak az úr, a börtönök megteltek, az korábbi értékrend teljesen összeomlott.

Panarin USA-térképe 2010-től

Több orosz külpolitikai szakértő elhatárolódott Panarin elméletétől, volt, aki úgy kommentálta az előrejelzést, hogy inkább hasonlít egy hatalmas képzelőerővel megáldott lélek szárnyaló gondolataira, mint egy komoly szakértő megalapozott véleményére.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A térkép magyarázatát itt találja:
A volt KGB-s szerint 2010-ben széthullik az USA! Nézze meg az új térképet! (1. rész)

Vissza a főoldalra!

Infocentrum, hírfolyam

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 26. kedd
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?