21 °C Budapest

Jövő héten megkezdik az elmaradt tankönyvek kiszállítását

Pénzcentrum
2013. szeptember 13. 16:34

A tankönyvrendeletnek megfelelően szeptember 5-ig adhatták le az iskolák pótrendelési igényeiket a Könyvtárellátó Nonprofit Kft-nek. A Kello az utólagos megrendeléseket a jogszabályban meghatározott menetrend szerint szeptember 15 - október 15. között szállítja ki az intézményeknek. Utólagos kiegészítő tankönyvrendelésre illetve visszáruzásra a korábbi évekhez hasonlóan jellemzően azért van szükség, mert az eredeti iskolai megrendelések időpontjában még nem volt pontosan látható a ténylegesen beiratkozott diákok létszáma.

Az iskolai tankönyvfelelősök szeptember 5-ig adhatták le utólagos rendelési vagy visszáru igényüket azokban az esetekben, ha az előzetesen megrendelthez képest további kiadványokra van szükségük, illetve ha bizonyos megrendelt tankönyvekre mégsem tartanak igényt. A Könyvtárellátó a vonatkozó rendeletnek megfelelően szeptember 15 - október 15. között szállítja le az utólagosan megrendelt kiadványokat, valamint szállítja el az időközben feleslegesnek bizonyult tankönyveket.

A Könyvtárellátó az online tankönyvrendelési felületen keresztül fogadja az utólagos rendelésekkel kapcsolatos iskolai megkereséseket. Pedagógusok, könyvtárosok, szülők vagy éppen diákok egyébként egész évben rendelhetnek tankönyvet a Könyvtárellátótól interneten, illetve személyesen a Kello kirendeltségeken keresztül.

 

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?