2017. december 16. szombat Etelka, Aletta

Hatalmas húzás a Tescótól: mindent bevetnek a karácsonyi roham előtt

Szinte minden munkakörben és minden régióban hirdet állásokat a Tesco, több száz dolgozót venne fel. A fizetéseket is lehet tudni, az ősz folyamán megemelték a havi bérminimumot, és az új munkásokkal a dolgozók leterheltségét is próbálják csökkenteni.

Már sem Tesco újságra, sem internetre nincs szükséged ahhoz, hogy megtaláljon a brit multi álláshirdetése, már a villamoson is bombáznak az ajánlatok. Egyik olvasónk a 19-es villamoson fotózta le az alábbi hirdetést. A felhívásban nem sokat árulnak el, csak annyit, hogy keresik az új kollégákat, és bővebben a vevőszolgálati pultokban és a weboldalukon lehet tájékozódni.

A Tesco számára ez az év nem volt éppen zökkenő mentes, hónapokig sztrájkhelyzet volt, mert nem voltak elégedettek az alkalmazottak a bérekkel, ráadásul folyamatosan emberhiánnyal küzdöttek, ezért óriási volt a leterheltség is. Októberben azonban sikerült megállapodnia a Tescónak a szakszervezetekkel, és a cég megemelte a havi bérminimumot, valamint a leterheltség csökkentése érdekében bizonyos területekre több száz főt is felvesznek.

A megállapodás szerint idén szeptember elsejétől (visszamenőlegesen) havi bruttó 179 ezer forintra emelkedett a cégnél a bérminimum, ami azt jelenti, hogy minden teljes munkaidős áruházi, és raktári dolgozó legalább bruttó 191 ezer forintot (bér+cafeteria) kap. Ehhez még hozzájöhetnek a pótlékok és egyéb bérkiegészítések.

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Nem kell úgy megijedni, ha hazai repülőre ülsz

A lenti csárton az látszik, hogy Magyarország nagyjából az EU-s átlagot hozza, ha azt vizsgáljuk, hogy az összes, az országban üzemeltetett repülő közül, mekkora a 20 évnél idősebb gépek aránya?...
 

Karácsonyi lapra egy forintot se költs: ezek a tuti módszerek

Horrorárakon lehet kapni a kreatívabb, szebb karácsonyi lapokat a papír-írószer boltokban, úgyhogy itt az ideje otthon készíteni őket, fillérekből. Ehhez mutatok egy videót.  
NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk