-1 °C Budapest
Itt az újabb vádemelés Kozsó ellen: börtönt is kérhet rá a Törvényszék

Itt az újabb vádemelés Kozsó ellen: börtönt is kérhet rá a Törvényszék

2022. február 12. 15:03

Újra bíróság elé kell állnia Kocsor Zsolt zenésznek, azaz Kozsónak - írja a Blikk. A lap szerint Kozso még 2015-ben tízmillió forintot kért kölcsön egy volt alkalmazottjától, ám a nő később hiába követelte vissza az összeget. A vád jelentős kárt okozó csalás bűntette, amelyért akár öt év börtön is járhat, bár Kozso ügyvédje állítja, az összeget már visszafizette. 

A cikkből kiderül, hogy a vád jelentős kárt okozó csalás bűntette, amelyért akár öt év börtön is járhat, bár Kozsó ügyvédje állítja, az összeget már visszafizette a védence annak a hölgynek, akivel információink szerint korábban szerelmi viszonyt is ápolt.

Miután a nő felmondott, még tartották a kapcsolatot, Kozso pedig tudta, hogy külföldre költözött, és viszonylag jó anyagi körülmények közt él - mesélte lapunknak a zenész egyik ismerőse. A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint Kozso külföldön is meglátogatta a nőt, akitől vállalkozásához kért segítséget.

Elmondta, szeretne létrehozni egy bárral együtt működő hostelt, azonban az ingatlan belső átalakításához szükséges 25 millió forinttal nem rendelkezik. A férfi azt ígérte a sértettnek, hogy ha rendelkezésére bocsátja a felújításhoz szükséges összeget, akkor 50 %-os részesedést ad neki a későbbi bevételből - áll a törvényszék tájékoztatójában, ahol azt is leírják, hogy a nő több részletben 10 millió forintot adott a zenésznek, ám egy évvel később, 2016-ban meggondolta magát, s visszakérte a pénzt.

Ugyanebben az évben indult eljárás a zenész teaháza miatt, amelyben a hatóság szerint lopták a vizet és az áramot, 1,7 millió forintnyi kárt okozva a szolgáltatóknak. Talán pont a hírek hallatán gondolta úgy a hölgy, pénze nincs a legjobb helyen.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A terheltnek a hostel és bár létrehozása valójában nem állt szándékában. Célja kizárólag az volt, hogy a sértettől pénzt szerezzen, amely összeget saját céljaira fordította - írja tájékoztatójában a Fővárosi Törvényszék.

Címlapkép: YouTube.

NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai az 5. játékhéten

Kihúzták a Hatoslottó 2023/5. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 6. héten 484 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2023.02.06 07:49
Kell-e tudás? És hogy szerezzük meg? És a gyerekeinknek hogyan adjuk át, ha bennünk megvan? Pláne, h...
hrdoktor  |  2023.02.06 06:28
A C-vitamin a legelső, legismertebb, legnépszerűbb táplálékkiegészítő, amely szinte minden család há...
legacykft  |  2023.02.03 17:49
A cégalapítók egyik legnagyobb kihívása, mikor a vállalat életében elérkezik az ügyvezetői szék átad...
perfekt  |  2023.02.03 09:59
A cikksorozat első részében áttekintettük a társaságiadó-információkat tartalmazó jelentés összeállí...
laskainelli  |  2023.02.01 11:21
A rohanó világunkban könnyű szétcsúszni és túlvállalni magunkat, noha ennek az lesz az ára, hogy az...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?