16 °C Budapest
Ennyit kereshet a TV2-nél a Mokka új műsorvezetője

Ennyit kereshet a TV2-nél a Mokka új műsorvezetője

2019. április 30. 17:37

Május 6-tól Takács Bence műsorvezetőként csatlakozik a TV2-n futó Mokka című reggeli műsorhoz. Noha a műsorvezetői fizetéseket a legtöbb tévécsatorna üzleti titokként kezeli, korábbi sajtóértesülések alapján lehet saccolni a nagyságrendre.

Jövő hétfőtől, azaz május 6-tól Takács Bence is a Mokka műsorvezetője lesz, aki rendhagyó módon egy férfi társműsorvezető, Istenes László mellett debütál a TV2 reggeli műsorában - írja a 24.hu. 

A lap emlékeztet, hogy Takács Bencét az elmúlt 15 évben főként hírműsorok arcaként ismerhettük meg, 2004-ben a Duna TV sportriportereként kezdte televíziós pályafutását, az elmúlt 10 évben pedig főként az Echo TV és MTVA műsoraiban lehetett látni.

A műsorvezető érkezésével egyébként öttagúra bővült a Mokka műsorvezető csapata. Mádai Vivien, Szabó Dóra, Istenes László és Pachmann Péter a helyükön maradnak.

Álomgázsi a műsorvezetőnek?

Bár azt nem lehet tudni, hogy Takács Bence mekkora gázsiért ül be a Mokkába - az ilyen információkat a csatornák többnyire üzleti titokként kezelik -, de az elmúlt évek során napvilágot látott műsorvezetői bérekből arra következtethetünk, hogy igencsak meg fogják fizetni. Össze is gyűjtöttünk néhány példát, amikből kiindulhatunk. 

Havas Henrik 2007-ben már évek óta a Mokka műsorvezetője volt, amikor távoznia kellett, mert a csatorna nem tűrte tovább, hogy élő adásban bírálta a főnökeit, és hangot adott annak, ha olyan valakivel kellett műsorvezetőként beszélgetnie, akivel nem akart. Idén januárban a Blikknek beszélt arról, hogy jó tíz évvel ezelőtt havonta négy milliót is kapott a munkájáért.

Berki Krisztián a TV2 kisebb testvércsatornáján, a FEM3 testvércsatornáján vezetett  reggeli műsort.  Tavalyi sajtóértesülések szerint a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetésért és az Édes életben való szereplésért havonta több mint 4 millió forintot zsebelt be a TV2-től.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Marsi Anikó és Gönczi Gábor, a Tények műsorvezetői a bulvárlapok értesülései szerint több mint havi 2 millió forintot zsebelnek be.

Vujity Tvrtkonak, a Mokka  volt műsorvezetőjének tavaly  február 26-án szűnt meg a munkaviszonya a TV2-nél. Korábbi munkaviszonyának részleteit ezután névtelen informátorok tálalták ki a bulvármédiának. Egyikük például a Blikknek azt mondta, a megbízási szerződéssel dolgozó műsorvezetőnek egymillió forintos havi fizetése volt. Ezt Tvrtko cáfolta, Facebook-oldalán a következőt írta:

Bár csak rám tartozik, de a további találgatásokat megelőzendő, közlöm: 2016. januári fizetésem 272.000 forint volt, a többi is az egymilliós összeg 30 százaléka körül mozgott, az elvégzett munkák függvényében.

Mindezekből annyi bizonyosan látszik, hogy Takács Bence várhatóan magasan az átlagos magyar bér fölött fog keresni. Ám az is látható, hogy műsorvezető és műsorvezető között is óriási bérkülönbségek mutatkozhatnak.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2022.09.26 11:30
Az előző cikkemben a diákhitelről írtam. Többen is érdeklődtek, hogy szakmai oktatásra, képzésre hog...
hrdoktor  |  2022.09.26 06:55
Ellentét, feszültség, kommunikációs zavar minden csoportban, így a munkahelyi közösségekben is előfo...
hrbonbon  |  2022.09.23 11:40
      Simonyi Judit ügyvezető igazgató A Spencer Stuart kutatásának eredményét mutatta be a Harv...
vezetoi-coaching  |  2022.09.20 13:11
Ez a post két közvetlenül egymás után született közvetlen Linkedin post összeforrasztása, a nagyon g...
legacykft  |  2022.09.16 17:25
Szervezetfejlesztőként sosem volt kérdés, hogy a jövőbiztos, fenntartható, eredményes, megtartó és b...
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 27. kedd
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?