4 °C Budapest
Anyagi nehézségeiről vallott Istenes Bence

Anyagi nehézségeiről vallott Istenes Bence

2017. december 3. 15:00

Már egy éve él kétlaki életet Istenes Bence és családja. Az RTL Klub műsorvezetője Kölnben próbálja beindítani médiás karrierjét, de közben az itthoni munkáit sem hanyagolja el. A két ország közötti ingázás azonban anyagilag is megterheli.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Hosszas gondolkodás és mérlegelés után Istenes Bence tavaly úgy döntött, hogy Kölnbe költözik párjával és kisfiával, ugyanakkor itthoni munkájában is próbál helyt állni. Elmondása szerint ez egy minden téren megterhelő, és nagyon nehéz év volt számukra.

Muszáj rendeznem a gondolataimat, higgyék el, tényleg nem könnyű egy másik országba kötözni. Nagyon nagy felelősség súlya van a vállamon, nagy fába vágtuk a fejszénket. Két országban két lakást tartunk fent, komoly a tétje és a súlya a jelenlegi helyzetemnek

- mondta Istenes Bence a Borsnak. Egy lakást is komoly anyagi teher fenntartani, kettőt pláne, arról nem is beszélve, ha az egyik Németországban van.

A lakásokért komoly a sorban állás, száz jelentkező is jut egy-egy hirdetésre (...) Ráadásul, átszámítva négy-hatszázezer forint egy jobb bérlemény

- nyilatkozta korábban a Story magazinnak Istenes Bence, aki végülis egy kétszobás, belvárosi lakást választott magának és családjának Kölnben. Tehát, ha akár 600 ezer forintot is fizet Németországban a lakásért, plusz a rezsi, és ugyanígy bérleményben élnek Magyarországon is, akkor akár 800 ezer forintba is kerülhet havi szinten csak a lakhatásuk. Ráadásul a folyamatos ingázás sem kevés pénz.

Korábban azt is mondta az RTL Klub műsorvezetője, hogy bár tudja, nem lesz egyszerű, megvalósítja álmát, de külföldön is tévés babérokra tör.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

Olyan karrierre vágyom Németországban, amit már otthon megvalósítottam. Nemrég kint leszerződtem az egyik legjobb menedzsmenttel, akikkel kialakítottunk egy stratégiát, és szeptembertől elkezdünk ezen dolgozni. Nagy álmom, hogy sportműsorokat vezethessek, vagy egy gameshow-t, sok év múlva pedig a kornak megfelelő éjszakai beszélgetős műsort. Emellett pedig szívesen visszatérnék a rádiózáshoz is, amit jó pár éve abba kellett hagynom, és az internet adta lehetőségeket sem szeretném elhanyagolni, sőt abban látom talán a legnagyobb fantáziát. Mondjuk ehhez két élet kéne

- mondta korábban Istenes Bence a Blikknek. A nyilatkozataiból úgy tűnik, hogy már az elején is számolt mindazzal a nehézséggel és költséggel, ami a kétlaki élet velejárója. Ugyanakkor igazán csak akkor méri fel ennek a súlyát az ember, amikor már a saját bőrén tapasztalja.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.10.18 08:20
A pénzügyi-számviteli szakemberek az őszi hónapokban már figyelik az adótörvények – bennük a számvit...
hrdoktor  |  2021.10.18 06:46
Kevésbé ismert, hogy a klimax a kellemetlen tünetek megjelenésén túl egy sor súlyos betegség kockáza...
legacykft  |  2021.10.15 18:45
Tudtad, hogy a tornádó közepe (szeme) mozdulatlan? Fizikai törvény, a forgómozgás természetéből adód...
ajovomunkahelye  |  2021.10.08 09:12
A munkavégzés körülményeinek megváltoztatásával a járványhelyzet visszafordíthatatlan átalakulásba t...
coachco  |  2021.10.07 12:55
Segítek kitalálni, ki legyen az ellenzéki miniszterelnök jelölt! [...] Bővebben!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?