5 °C Budapest
Anyagi nehézségeiről vallott Istenes Bence

Anyagi nehézségeiről vallott Istenes Bence

2017. december 3. 15:00

Már egy éve él kétlaki életet Istenes Bence és családja. Az RTL Klub műsorvezetője Kölnben próbálja beindítani médiás karrierjét, de közben az itthoni munkáit sem hanyagolja el. A két ország közötti ingázás azonban anyagilag is megterheli.

Hosszas gondolkodás és mérlegelés után Istenes Bence tavaly úgy döntött, hogy Kölnbe költözik párjával és kisfiával, ugyanakkor itthoni munkájában is próbál helyt állni. Elmondása szerint ez egy minden téren megterhelő, és nagyon nehéz év volt számukra.

Muszáj rendeznem a gondolataimat, higgyék el, tényleg nem könnyű egy másik országba kötözni. Nagyon nagy felelősség súlya van a vállamon, nagy fába vágtuk a fejszénket. Két országban két lakást tartunk fent, komoly a tétje és a súlya a jelenlegi helyzetemnek

- mondta Istenes Bence a Borsnak. Egy lakást is komoly anyagi teher fenntartani, kettőt pláne, arról nem is beszélve, ha az egyik Németországban van.

A lakásokért komoly a sorban állás, száz jelentkező is jut egy-egy hirdetésre (...) Ráadásul, átszámítva négy-hatszázezer forint egy jobb bérlemény

- nyilatkozta korábban a Story magazinnak Istenes Bence, aki végülis egy kétszobás, belvárosi lakást választott magának és családjának Kölnben. Tehát, ha akár 600 ezer forintot is fizet Németországban a lakásért, plusz a rezsi, és ugyanígy bérleményben élnek Magyarországon is, akkor akár 800 ezer forintba is kerülhet havi szinten csak a lakhatásuk. Ráadásul a folyamatos ingázás sem kevés pénz.

Korábban azt is mondta az RTL Klub műsorvezetője, hogy bár tudja, nem lesz egyszerű, megvalósítja álmát, de külföldön is tévés babérokra tör.

Olyan karrierre vágyom Németországban, amit már otthon megvalósítottam. Nemrég kint leszerződtem az egyik legjobb menedzsmenttel, akikkel kialakítottunk egy stratégiát, és szeptembertől elkezdünk ezen dolgozni. Nagy álmom, hogy sportműsorokat vezethessek, vagy egy gameshow-t, sok év múlva pedig a kornak megfelelő éjszakai beszélgetős műsort. Emellett pedig szívesen visszatérnék a rádiózáshoz is, amit jó pár éve abba kellett hagynom, és az internet adta lehetőségeket sem szeretném elhanyagolni, sőt abban látom talán a legnagyobb fantáziát. Mondjuk ehhez két élet kéne

- mondta korábban Istenes Bence a Blikknek. A nyilatkozataiból úgy tűnik, hogy már az elején is számolt mindazzal a nehézséggel és költséggel, ami a kétlaki élet velejárója. Ugyanakkor igazán csak akkor méri fel ennek a súlyát az ember, amikor már a saját bőrén tapasztalja.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2022.12.05 06:29
Az aktív életmóddal az egészségünket és a koncentrációs képességeinket is javíthatjuk. [...] Bővebb...
perfekt  |  2022.12.02 09:30
A 2022. november 22-i parlamenti ülésen megszavazták a 2023-tól hatályos adótörvény változásokat. A...
laskainelli  |  2022.11.29 12:44
A külvilág minden napra tartogat valami megküzdenivalót, ami talán kissé jobban feszíti a határainka...
ajovomunkahelye  |  2022.11.28 17:00
A világban zajló események, mint a világjárvány, a háború és a gazdasági bizonytalanság a különböző...
coachco  |  2022.11.26 10:31
Az alábbi írás főszereplői a fák, köztük egy bizonyos tölgy, a természet és az ember. [...] Bővebbe...
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?