15 °C Budapest

Bicskanyitogató adótrükk: Te is bedőlhetsz!

2011. február 24. 14:32

A Gyermekrák Alapítvány 14 éves működése alatt elérte, hogy karitatív tevékenységét ismeri az egész ország, és a határon túli magyar közösségek is. Megkérdőjelezhetetlenül fontos adományairól rendszeresen hírt ad az írott és az elektronikus média. A számtalan oklevéllel és kitüntetéssel elismert, megfeszített munkájának köszönhetően vált a Gyermekrák Alapítvány neve mindenki előtt ismertté (OTS).

Ez az, amit egyes civil szervezetek megirigyeltek és a Gyermekrák Alapítvány nevet felhasználva próbálják megtéveszteni - sajnos sikerrel - a jó szándékú támogatókat és az szja 1 %-ról rendelkezőket. A Gyermekrák Alapítvány kereső szókapcsolatra fizetett hirdetési felületeket vásároltak internetes keresőoldalakon!

Rohanó világunkban a kereső szókapcsolatot beírók azt hihetik, hogy a Gyermekrák Alapítvány neve alatt megjelent nevek és adószámok a Gyermekrák Alapítványhoz köthetők, ami elégnek tűnik ahhoz, hogy ne keressenek tovább a megjelenő több száz találat között, hanem rendelkező nyilatkozatukra rögtön beírják az első - megtévesztésként -, a fizetett sorokban megjelenő adószámok valamelyikét. Ezek a jogtalan névbitorlók természetesen saját maguknak gyűjtenek pénzt, amiből egy forint sem kerül a Gyermekrák Alapítványhoz.

A Gyermekrák Alapítvány a szükséges jogi lépéseket már megtette annak érdekében, hogy ezen szervezetek a továbbiakban ne tudják becsapni azokat az embereket, akik a rákos beteg gyermekeknek a Gyermekrák Alapítványon keresztül szeretnének segítséget nyújtani.

Az alapítvány kéri, hogy mielőtt valaki a személyi jövedelemadó 1 %-os nyilatkozatát elküldi, győződjön meg róla, hogy azon a Gyermekrák Alapítvány neve és adószáma 18161007-1-42 helyesen szerepel.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?