35 °C Budapest

Drámai lépésre kényszerül a magyar sztár! Anyagi problémák a háttérben

Pénzcentrum
2010. július 26. 04:42

Az anyagi nehézségek a magyar celebeket sem kímélik. A sztárok is szolgáltatnak, az alapvető kérdés, van-e rájuk kereslet vagy sem, beül-e a közönség az előadásukra vagy sem.

Ganxsta Zoleenak például meg kell válnia nyeremény oldtimerétől. Az 1972-es Ford Mustangot tavaly az év sztárpárjaként nyertek meg feleségével, Mónikával a TV2 Mr. és Mrs. című vetélkedőjén. A zenésznek óriási teher kigazdálkodni a fenntartását, így fájó szívvel, de túl kell adnia imádott autóján - értesült a Blikk.

Ráadásul Zolee lakáshitelének a törlesztőrészletei is emelkedtek. Az énekes nem titkolta, hogy komoly anyagi gondokkal küzd, bevételeinek nagy része arra megy el, hogy méltó körülmények között tudhassa szeretteit. A rezsiköltségük is a duplája lett, és a telefonszámlák sem alacsonyak, amelyek Zolee esetében annyit tesznek ki, mint másnak az egyhavi bére.

A sztár együttesével, a Kartellel továbbra is koncertezik, de helyzetét nehezíti, hogy egyre több fellépésüket mondják vissza.

Vezető hírünk: Meghalt a frankhiteles! Adósságot örökölnek tőle pedig volt életbiztosítása

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Pénzcentrum vélemény
Egy ilyen különleges autó fenntartása manapság igazán luxusnak számít. Az autópiaci trendek ismeretében azonban Zoleenak számítania kell arra, hogy esetleg csak jóval áron alul tudja értékesíteni a járművet.

Ugyanakkor a celeb példája is azt mutatja, érdemes pénzügyeinkben előre gondolkoznunk. Családunk anyagi biztonsága rendszeres -akár kis összegű- megtakarítással, előtakarékossággal is megvalósítható. A hazai bankok mindegyikénél találhatunk ilyen megoldásokat, amelyeket akár már néhány tízezer forinttól is elkezdhetünk.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrbonbon  |  2021.06.22 14:01
Article written by Olivier Legrand, Managing Partner AIMS International Belgium & Global Practice Le...
perfekt  |  2021.06.22 08:10
Valószínűleg már senkit nem lep meg, hogy a nyári meleggel együtt érkezik az adótörvény csomag, amel...
hrdoktor  |  2021.06.21 05:58
A szemek alatti karikák a legtöbb embernél nem csak a genetikával, hanem az életmóddal is összefügge...
legacykft  |  2021.06.18 18:55
Az elmúlt évek munkaerőpiaci helyzetéből kifolyólag jellemzően olyan kérdések foglalkoztatták a cége...
ajovomunkahelye  |  2021.06.17 09:16
Hogyan alakult a munkavállalói elkötelezettség a járvány kitörésétől kezdve? Az első hullámban még m...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 23. szerda
Zoltán
25. hét
Június 23.
Szentivánéj
Június 23.
Olimpiai világnap
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 23. 13:00