Így él a világ legnagyobb csalója!

Pénzcentrum
2008. december 23. 15:00

Bernard Madoff neve az elmúlt hetekben vált ismertté a világon, ő áll ugyanis az ötven milliárd dollársora becsült csalássorozat mögött. Nézzük, milyen életvitelt engedett meg a gurunak korábbi biznisze!

A lakás

Madoff őrizetbe vétele előtt, és kiengedése óta is egy Manhattan előkelő negyedében található lakásban élt feleségével, Ruth-szal. Az épületben található lakások, melyek egyébként egy köpésre vannak korábbi irodájától, 5 millió dollárnál kezdődnek.


Palm Beach-i palota

Bár a 9,4 millió dollárt érő nyaraló a feleség nevén van, még sem lehet kihagyni a felsorolásból, már csak méreteinél fogva sem, hiszen öt hálószobát, hét fürdőszobát és számos medencét foglal magában. Természetesen a nyaralóhoz egy saját kikötő is tartozik, ahol az említett jacht parkol nyáron. Ha pedig megunná az otthoni ejtőzést, Palm Beach-en található egy klub is, ami szintén Madoffé, hogy legyen hol találkoznia a meglévő és leendő befektetőivel.

A bika névre keresztelt jacht

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Madoff közel 17 méter hosszú hajóját 1969-ben építették, méghozzá a Rybovich és fiai, amit múlt héten helyeztek át a francia Riviérára, Cap D'Antibes-re.


Óceánparti nyaraló

Természetesen ki gondolná, hogy egy ilyen vagyonos ember beérné egy nyaralóval. Íme egy óceánparton elterülő, 3 millió dollárt érő vityilló.

HR BLOGGER
legacykft  |  2023.03.31 16:38
Egy korábbi blogunkban (Téged mennyire foglalkoztat a csapatod motiváltsága? 3+1 tünet, ami miatt fo...
perfekt  |  2023.03.30 14:04
A számviteli törvény a kiegészítő melléklet tartalmára – néhány kivételtől eltekintve – általánosan...
hrdoktor  |  2023.03.27 06:35
Az alacsony oxigénszinttől a kabin száraz levegőjén át a munka és a magánélet eltolódott egyensúlyái...
laskainelli  |  2023.03.22 07:59
A tartós kapcsolatban, mikor túl vannak a párok az építkezés szakaszán és létrejött mindaz, amit cél...
vezetoi-coaching  |  2023.03.21 13:05
Egy angol nyelvű párbeszéd egy AI-val. Semmit se javítottam rajta, még a saját elírásaimat, misspell...
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?