15 °C Budapest

Pókerarc: zöld posztó mellett tanulhatsz tárgyalni!

Pénzcentrum
2007. április 26. 10:00

Stílusosan, a Dunapark Kávéház art deco pókertermében mutatta be Pozvai Zsolt, a Develor Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója Vitézy Péter, Kardos Marcell és Huszty Gábor társaságában a cég új termékét, a "Helyzetértékelési és döntéskontroll tréninget", amely a póker játékelméleti, matematikai alapelveit, döntési mechanizmusait adaptálja az üzleti élet különböző szituációira.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Kinek nem jutott még eszébe a tárgyalóasztal mellett: bárcsak tudnám, mi van a partner fejében, mi lesz a következő húzása? Nem nehéz a párhuzam megtalálása a póker és egy tárgyalás között.

Egy sikeres értékesítőnek hasonló képességekre van szüksége, mint egy profi pókerjátékosnak. A pókerasztal a piactér, ahol a játékosok, hasonlóan a cégekhez - szűkös erőforrásokból, szűkös információk mellett - képességeik maximális kihasználásával küzdenek a sikerért. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az értékesítők és a pókerjátékosok tevékenységük közben hasonló döntési dilemmákkal kerülnek szembe. A helyes megoldáshoz, az elvárt optimum eléréséhez azonos úton jutnak el, döntési modelljük megegyezik.

A Develor tréningjei során a résztvevők elsajátítják a világ legelterjedtebb stratégiai kártyajátékát, a Texas Hold'em-et. A játék gyors megtanulása és gyakorlása közben megismerik a pókerben rejlő üzleti vonatkozású stratégiai elemeket, fejlesztve ezáltal a tudatos, szituáció-alapú alku-stratégiát és döntéshozatalt, a rendszerelvű gondolkodást.

A tréning jelentős hangsúlyt helyez a döntés és az eredmény kapcsolatára, a tárgyalások során felmerülő döntések utólagos elemzésére, és az azokból fakadó esetleges kudarcélmény feldolgozására.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A tréning két napja alatt a résztvevők megtanulják új szempontok szerint elemezni a tárgyalási helyzeteket, és elkerülni az azokban rejlő döntéshozatali csapdákat.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.10.27 10:25
A hatályos Szja törvény szerint az az egyéni vállalkozó, aki a vállalkozói szja szerint adózza a jöv...
laskainelli  |  2021.10.26 14:32
Veled is előfordult már, hogy a társad nem tartotta be az ígéretét, vagy nem osztott meg veled egy f...
hrdoktor  |  2021.10.25 06:39
Még mindig túl sok férfi ódzkodik a kivizsgálásoktól, főleg akkor, ha a húgyutak vagy a nemi szervek...
vezetoi-coaching  |  2021.10.24 23:50
A siker def. meglehetősen rugalmas, ha nem alaktalan (kritérium, mint égen a csillag…), ráadásul idő...
legacykft  |  2021.10.22 20:03
A robotika, a mesterséges intelligencia korában még mindig az emberi erőforrást mondhatjuk a legérté...
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 28. 12:00