2018. október 18. csütörtök Lukács

Drága hónapok várnak a magyar családokra: fillérekért jön a segítség


Közeledik a nyár vége, amely pénzügyi szempontból is kiemelt jelentőséggel bír a magyar családok számára. Egyrészt a valamivel olcsóbb, last minute utazások, továbbá a közelgő iskolakezdés jelent plusz terhet; de sokan hagyják az ősz előtti utolsó pillanatra a ház körüli felújítási, javítási munkálatokat is. Mindezt figyelembe véve az sem véletlen, hogy ebben az időszakban hagyományosan felpörög a személyi kölcsönök piaca.

Egy új hitel - legyen az egy utolsó pillanatban lefoglalt nyaralásra, a gyerek beiskoláztatásával kapcsolatban felmerülő költségekre, vagy épp egy tovább nem halogatható lakáskorszerűsítésre felvett személyi kölcsön - felvétele előtt természetesen számtalan kérdés merül fel, legtöbbjük szükségszerűen, sőt, jogosan.

Mire jó ez a termék és mire nem? Melyik a piacon most a legkedvezőbb ajánlat? Mire kell figyelni a felvétel előtt? Hogyan kell kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet? Hol kaphatom meg a leggyorsabban a felvett összeget?

2018 33. hetében tematikus cikkekkel próbálunk majd segítséget nyújtani a témában. A fenti, finanszírozással kapcsolatos kérdéseken túl szó lesz majd többek között arról, milyen makrogazdasági folyamatok magyarázzák, hogy az elmúlt 1-2 évben nagyot lódult a személyi kölcsönök piaca, illetve ezzel összhangban változott-e a korábban a legtöbb ügyfélre jellemző árérzékenység.

De kitérünk a szezon - fentebb is említett - slágerberuházásaira: megmutatjuk, mennyiért lehet az utolsó pillanatban lefoglalni egy nyaralást; górcső alá vesszük, hogy mennyibe kerül az iskolakezdés, és mi az, amit mindenképp meg kell venni a gyerek fejlődéséhez; valamint tanácsokat adunk otthonunk sokszor halaszthatatlan, de gyakran megtérülő korszerűsítéséhez, fejlesztéséhez is.

Jól jönne 3 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 45 941 forintos törlesztővel a Raiffeisen Bank (THM 8,20%) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (46 000 Ft/hó; THM 8,09%); illetve a Budapest Bank (46 402 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát.

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Spar

10.18-10.24
Országos

Interspar

10.18-10.24
Országos

Lidl

10.18-10.24
Országos

Aldi

10.18-10.24
Országos

Auchan

10.18-10.24
Országos

Aldi

Bor katalógus
09.01-11.30
Országos

  Ajánlatunk