Tudj meg minden fontos részletet a kibővített CSOK-ról és a babaváró hitelről

Tudj meg minden fontos részletet a kibővített CSOK-ról és a babaváró hitelről

2019. július 6. 14:02

Beindult a gépezet, a CSOK és a babaváró hitel pár napja már együttesen is felvehető. Az alap információk szerint a CSOK már meglévő gyermek után is igénybe vehető. Az is többé-kevésbé világos, hogy a babaváró hitel a szerződéskötés után 5 éven belül tervezett gyermekre igényelhető és független az ingatlancéltól. DE! Rengeteg olyan részlet van, amiről a legtöbben nem tudnak és csalódnak, amikor kiderül az igazság. 

Nem érdemes fejetlenül a bankba rohanni. Sokkal jobb ötletünk van. A Takarék Csoporttal közösen országszerte fórumokat tartunk, ahol egy helyen minden kérdést tisztázni lehet és szakemberek fogják elmondani, kinek mi a legjobb pénzügyi megoldás. A CSOK, a babaváró hitel és a falusi CSOK rengeteg fontos részletet tartalmaz, ezeken a fórumokon mindegyikről érthető magyarázatot kaphat, így könnyebben eligazodhat és megfontolt pénzügyi döntést hozhat.

Egyetlen helyen mindent megtudhatsz. Regisztrálj itt és most a budapesti fórumra, mert gyorsan fogynak a helyek!

Értékes információkat kaphat arról is, hogy egy-egy adott településen mekkora és milyen lakást vagy házat vásárolhat. Ha befektetési céllal akar lakáshoz jutni, akkor megtudhatja, hogy meddig mennek még fel az albérleti díjak, hogyan alakulhatnak a jövőben a hozamok.

Érdemes tehát időt szakítani arra, hogy ott legyen a

fórumunkon.

Milliók múlhatnak ezen. Ne hagyd ki! Már most regisztrálj!

Szóval megindult a roham az állami milliókért, de rosszul jár az, aki csak a bankban értesül a különféle kizáró okokról vagy más, fontos részletekről. Hiába gondolta, hogy szinte azonnal pénzhez jut, azzal nem számol, hogy minden hitelkérelem más és más, van, ahol fontos a fedezet, máskor a jövedelmi viszonyok számítanak és persze a futamidő és a törlesztő részletek is különbözhetnek. Ráadásul a többség csak közvetett információkkal rendelkezik arról, hogy mire elég a végül megszerzett támogatás és hitel, vagyis mekkora új vagy használt lakást vehet ebből.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 20. kedd
Tivadar
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 20. 18:09