12 °C Budapest
Meglépte az Erste: olyan hitelt adnak, amit senki más

Meglépte az Erste: olyan hitelt adnak, amit senki más

2017. július 17. 12:05

Újabb bank jelent meg fogyasztóbarát lakáshitel konstrukcióval, az Erste olyan terméket vezetett be, amelyhez legfeljebb csak hasonló érhető el más pénzintézeteknél. Eleve 100 ezer forintos jóváírást kapunk, ha őket választjuk, azonban emellett más előnyei is vannak az új terméknek.

Néhány héttel ezelőtt az FHB vezette be elsőként a fogyasztóbarát lakáshitelét, majd a takarékok is megjelentek ilyen termékkel. Most már az Erste is kínál olyan kölcsönt, amire ráüthetik a fogyasztóbarát pecsétet, utánajártunk, miért érdemes ezt a terméket választaniuk.

Ilyen hitel nincs máshol

Az Erste hitele néhány pontban eltér az eddigi fogyasztóbarát kölcsönöktől:

  • Csak itt lehet 3 éves kamatperiódusú fogyasztóbarát kölcsönt felvenni.
  • Csak itt engedik el az összes kezdeti díjat.
  • Csak itt van kezdeti, 100 ezer forintos visszatérítés.

A fenti három tulajdonság közül a visszatérítés lehet elsősorban vonzó, ezt akció keretein belül, év végéig kaphatják meg az ügyfelek. A kezdeti díjak elengedése sem rossz üzlet a hiteligénylőnek. A folyósítási jutalék 0,15 százalék, vagyis 7500 forintot úszhatunk meg egy 5 milliós hitelnél, amit most elengednek. Amin viszont ennél is többet spórolhatunk, az, hogy a tulajdoni lap lekérésének díját, a térképmásolat díját, a földhivatali ügyintézés költségeit és az értékbecslés díját nem kell kifizetnünk, továbbá a közjegyzői díjat is visszatérítik 50 ezer forintig.

{{BANKRACIOBANNER_LAKAS}}

A 3 éves kamatperiódusú hitel felvétele alapvetően két okból lehet jó. Egyrészt valamivel olcsóbb, mint az 5 évre fixált kölcsön, másrészt, ha megtakarítással előtörlesztenénk a hitelt, akkor ez a kamatperiódus jobban illeszkedhet a megtakarításunkhoz (pl: egy éve már megkezdett lakáskassza vagy TBSZ).

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?