17 °C Budapest
Hatalmas tartozást görget az RTL sztárja: hogy fogja kifizetni?

Hatalmas tartozást görget az RTL sztárja: hogy fogja kifizetni?

Pénzcentrum
2015. március 4. 15:34

A Való Világ 7 második helyezésével Dennisnek szertefoszlottak azok az álmai, hogy a nyereményből törleszti majd tetemes tartozásait. A szexfüggő kéménybélelő kétmilliós tartozást halmozott fel az elmúlt pár évben. Milyen pénzügyi lehetőségei vannak Dennisnek?

Nagyon jól éreztem a villában magam, olyan volt, mint az otthonom. Ki se akartam jönni, de hát ki kellett. Elég sok mindenkinek tartozom, azon leszek, hogy ezeket visszafizessem. Más választásom nincs. Nem hiszem, hogy visszamegyek kéménybélelőnek

- mondta a Borsnak Dennis.

A VV7 sztárja zenéléssel próbálja összeszedni több milliós tartozásának összegét, amit éppen azért kért kölcsön, hogy zenélhessen. A beköltözés előtti hónapokban Dennis már annyira elúszott anyagilag, hogy a csekkeket sem tudta kifizetni.

Lemaradtál a Való Világ 7-ről? Pedig volt műveltségi vetélkedő is, íme:


Azt hittem, már a villa ajtajában várnak rám a behajtók. Hogy legyen pénzem, megint belefogok a rapkarrierem építésébe. Elég sok tervem van, nem tudom, ezek mennyire fognak megvalósulni

 - mondta.

Mire figyeljen Dennis, ha személyi kölcsönből fizetné vissza tartozását?

Bár a celeb anyagi helyzetének pontos körülményeit nem ismerjük, általánosságban elmondhatjuk, hogy Dennis elvileg személyi kölcsönből rendezhetné viszonylag egyszerűen és gyorsan tartozását. Sok élethelyzetre jelent megoldást a személyi kölcsön, amelyek népszerűsége nem véletlen: a lendületes ügyintézés, a gyors pénzhez jutás lehetősége, valamint az, hogy a kapott összeget arra költhetjük el, amire csak akarjuk, rengeteg ember számára teszi vonzóvá a terméket.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A gyorskölcsönök jelenleg már 15 százalékos THM-mel is elérhetőek. Számításaink szerint ha Dennis havonta 97 ezer forinttal tudná törleszteni kétmilliós tartozását, két év alatt vissza is fizethetné az összeget (a kamattal együtt 2,3 millió forintot).

Bár a konstrukció népszerűsége magáért beszél, nem szabad elfelejteni, hogy a személyi kölcsön is egy hitel, amelynek felvételéről felelősen, anyagi teherviselő képességünk függvényében kell dönteni. A Pénzcentrum éppen ezért összegyűjtötte, hogy mire érdemes figyelni személyi kölcsön felvétele előtt:

  • Hitelfelvétel előtt gondosan mérlegeljük anyagi helyzetünket, teherviselő képességünket és jövedelmünk esetleges csökkenésének lehetőségét is!
  • Ne vegyünk fel újabb kölcsönt addig, míg előre meg nem tervezzük, miből, hogyan és mennyi idő alatt fogjuk azt visszafizetni.
  • Mivel a személyi kölcsönt készpénzben kapjuk meg, és arra költhetjük el, amire csak akarjuk, így könnyen elkölthetjük olyan dolgokra, melyeket akár nélkülözni is tudnánk. Ezt mindenképp mérlegeljük a felvétel előtt és legyünk rá figyelemmel a folyósítás után is!
  • A kamaton felül egyéb költségeket is felszámolhat a hitelintézet, ezért alaposan tanulmányozzuk át az ajánlatot és az aláírása előtt a hitelszerződést is.
  • Jobb, ha tudod, az akciós hiteleknél az első néhány törlesztőrészlet jóval alacsonyabb lehet a később esedékes részleteknél.
  • Alaposan nézzünk körül a bankok, pénzügyi szolgáltatók ajánlatai között! Hasonlítsuk össze az ajánlatokat a THM segítségével. Ehhez használjuk az online elérhető hitelkalkulátor programokat, illetve a termék-összehasonlító táblázatokat.
  • A személyi kölcsönöknél kiemelten fontos, hogy időben törlesszünk, semmiképp se csússzunk ki a törlesztési határidőkből! Ügyeljünk arra, hogy hitelünk törlesztőrészleteit rendszeresen fizessük, mert az elhanyagolt kölcsönök hamar problémás adóssággá válhatnak.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 24. 06:16
Tudom, nagyon jól hangzik és trendi, hogy e-autója van valakinek, azonban látni kell, hogy a nagyobb...
MEDIA1  |  2022. május 23. 20:00
A magyar reklámipar egyik legendájáról, a négy évvel ezelőtt elhunyt Sas István reklámfilmesről, rek...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Összkép  |  2022. május 23. 14:31
Hét éves lett az Összkép. Ez volt az az év, ilyenkor még volt COVID, de már túlléptünk a karanténon...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!