18 °C Budapest

K&H forinthitelek: előzetes bírálat 24 óra alatt, díjelengedési akció

2011. március 21. 14:02

Egy napon belül megtudhatod, hogy mennyi hitelt vehetsz fel A K&H szenzációs forinthitelek kedvező törlesztőrészlet mellett most 24 órás előzetes hitelbírálattal és május 31-ig induló banki költségek nélkül igényelhetőek.

24 órás előzetes hitelbírálat

Újdonság, hogy a K&H tanácsadói 24 órán belül tájékoztatják az érdeklődő ügyfeleket az előzetesen megadott információk alapján arról, hogy a felvenni szándékozott hitelösszeget várhatóan rendelkezésre tudja-e bocsátani a bank.

A K&H díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteleit május 31-ig

Elengedésre kerül a szerződéskötés teljes díja, amennyiben az ügyfél K&H zéró számlacsomaggal rendelkezik, továbbá a fedezeti ingatlanra K&H start fészek vagy K&H fészek otthonbiztosítást köt vagy kötött, és utóbbit legalább 3 évig folyamatos díjfizetéssel fenntartja. Minden egyéb esetben a szerződéskötési díj 50%-a kerül elengedésre. Emellett több kezdeti banki díj megfizetését (pl. értékbecslési díj, tulajdoni lap lekérdezés díja) is átvállalja a bank az ügyfelektől a kampány idején..

Forinthitel kedvező törlesztőrészlettel

A K&H szenzációs forinthitel jellemzője a deviza árfolyamkockázat nélküli, de kedvező törlesztőrészlet. A kamatláb a jegybanki alapkamathoz mint referenciakamathoz kötött. A bank a 10 éves, vagy annál hosszabb futamidejű hiteleknél igény esetén türelmi időt biztosít, mely időszak alatt csak a havonta keletkező kamatokat kell törleszteni; a türelmi időszak 10-15 éves futamidő esetén 1 év, míg 15 évnél hosszabb futamidő esetén 2 év.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az újdonságnak számító K&H zöldhitel esetében, mely energia-megtakarítást eredményező lakáskorszerűsítési célokra használható, továbbá életbiztosítással, valamint lakás-előtakarékossági megtakarítással kombináltan is igényelhetőek a kampánykedvezmények. 

Dunaharaszti és dunakeszi iskolák csapatai nyerték meg a K&H pénzügyi tudásversenyének középdöntőjét

A K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásverseny budapesti regionális középdöntőjének legjobbja alsós kategóriában a Hunyadi János Általános Iskola csapata lett, felsős kategóriában pedig a Bárdos Lajos Általános Iskola csapata jutott tovább a döntőbe. A középdöntő során 5 csapat versenyzett egymással: a gyerekeknek játékos feladatok, gyakorlati példák megoldásán keresztül kellett bizonyítaniuk pénzügyi tudásukat. K&H Csoport támogatási stratégiájának kiemelt területe a fiatalok oktatása, és fontos feladatának tekinti, hogy a felnövekvő generáció mielőbb elsajátítsa az alapvető pénzügyi ismereteket, mely a teljes élet nélkülözhetetlen része. Ezért hirdette meg országos pénzügyi tudásversenyét általános iskolások részére, amely során nem csak a tanulókat, hanem az iskolákat és a pedagógusokat is díjazza.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 26. 05:00
Túlnőtte magát a koronavírus-járvány alatti keresletfelfutás idején az Amazon. Az online kiskeresked...
MEDIA1  |  2022. május 25. 16:48
Automatizált stúdió segíti a 200 munkatárs munkáját.
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 24. 20:35
Vettem ma Metát (FB) 180 dollárért, már egy ideje kinéztem magamnak. Tartani nem szeretném sokáig, s...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?