8 °C Budapest

K&H forinthitelek: előzetes bírálat 24 óra alatt, díjelengedési akció

2011. március 21. 14:02

Egy napon belül megtudhatod, hogy mennyi hitelt vehetsz fel A K&H szenzációs forinthitelek kedvező törlesztőrészlet mellett most 24 órás előzetes hitelbírálattal és május 31-ig induló banki költségek nélkül igényelhetőek.

24 órás előzetes hitelbírálat

Újdonság, hogy a K&H tanácsadói 24 órán belül tájékoztatják az érdeklődő ügyfeleket az előzetesen megadott információk alapján arról, hogy a felvenni szándékozott hitelösszeget várhatóan rendelkezésre tudja-e bocsátani a bank.

A K&H díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteleit május 31-ig

Elengedésre kerül a szerződéskötés teljes díja, amennyiben az ügyfél K&H zéró számlacsomaggal rendelkezik, továbbá a fedezeti ingatlanra K&H start fészek vagy K&H fészek otthonbiztosítást köt vagy kötött, és utóbbit legalább 3 évig folyamatos díjfizetéssel fenntartja. Minden egyéb esetben a szerződéskötési díj 50%-a kerül elengedésre. Emellett több kezdeti banki díj megfizetését (pl. értékbecslési díj, tulajdoni lap lekérdezés díja) is átvállalja a bank az ügyfelektől a kampány idején..

Forinthitel kedvező törlesztőrészlettel

A K&H szenzációs forinthitel jellemzője a deviza árfolyamkockázat nélküli, de kedvező törlesztőrészlet. A kamatláb a jegybanki alapkamathoz mint referenciakamathoz kötött. A bank a 10 éves, vagy annál hosszabb futamidejű hiteleknél igény esetén türelmi időt biztosít, mely időszak alatt csak a havonta keletkező kamatokat kell törleszteni; a türelmi időszak 10-15 éves futamidő esetén 1 év, míg 15 évnél hosszabb futamidő esetén 2 év.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az újdonságnak számító K&H zöldhitel esetében, mely energia-megtakarítást eredményező lakáskorszerűsítési célokra használható, továbbá életbiztosítással, valamint lakás-előtakarékossági megtakarítással kombináltan is igényelhetőek a kampánykedvezmények. 

Dunaharaszti és dunakeszi iskolák csapatai nyerték meg a K&H pénzügyi tudásversenyének középdöntőjét

A K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásverseny budapesti regionális középdöntőjének legjobbja alsós kategóriában a Hunyadi János Általános Iskola csapata lett, felsős kategóriában pedig a Bárdos Lajos Általános Iskola csapata jutott tovább a döntőbe. A középdöntő során 5 csapat versenyzett egymással: a gyerekeknek játékos feladatok, gyakorlati példák megoldásán keresztül kellett bizonyítaniuk pénzügyi tudásukat. K&H Csoport támogatási stratégiájának kiemelt területe a fiatalok oktatása, és fontos feladatának tekinti, hogy a felnövekvő generáció mielőbb elsajátítsa az alapvető pénzügyi ismereteket, mely a teljes élet nélkülözhetetlen része. Ezért hirdette meg országos pénzügyi tudásversenyét általános iskolások részére, amely során nem csak a tanulókat, hanem az iskolákat és a pedagógusokat is díjazza.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2024. április 24. 06:03
Megválasztása óta keveset beszélt Argentína új elnöke a dollárra való átállásról, pedig a lépésnek k...
MEDIA1  |  2024. április 23. 19:14
Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Siófokon jelenleg is zajló Digital-Media Hung...
Bankmonitor  |  2024. április 23. 16:07
Az MNB ma az alapkamat további csökkentéséről döntött: az irányadó kamatszint 50 bázispontos mérsékl...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem