16 °C Budapest

K&H forinthitelek: előzetes bírálat 24 óra alatt, díjelengedési akció

2011. március 21. 14:02

Egy napon belül megtudhatod, hogy mennyi hitelt vehetsz fel A K&H szenzációs forinthitelek kedvező törlesztőrészlet mellett most 24 órás előzetes hitelbírálattal és május 31-ig induló banki költségek nélkül igényelhetőek.

24 órás előzetes hitelbírálat

Újdonság, hogy a K&H tanácsadói 24 órán belül tájékoztatják az érdeklődő ügyfeleket az előzetesen megadott információk alapján arról, hogy a felvenni szándékozott hitelösszeget várhatóan rendelkezésre tudja-e bocsátani a bank.

A K&H díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteleit május 31-ig

Elengedésre kerül a szerződéskötés teljes díja, amennyiben az ügyfél K&H zéró számlacsomaggal rendelkezik, továbbá a fedezeti ingatlanra K&H start fészek vagy K&H fészek otthonbiztosítást köt vagy kötött, és utóbbit legalább 3 évig folyamatos díjfizetéssel fenntartja. Minden egyéb esetben a szerződéskötési díj 50%-a kerül elengedésre. Emellett több kezdeti banki díj megfizetését (pl. értékbecslési díj, tulajdoni lap lekérdezés díja) is átvállalja a bank az ügyfelektől a kampány idején..

Forinthitel kedvező törlesztőrészlettel

A K&H szenzációs forinthitel jellemzője a deviza árfolyamkockázat nélküli, de kedvező törlesztőrészlet. A kamatláb a jegybanki alapkamathoz mint referenciakamathoz kötött. A bank a 10 éves, vagy annál hosszabb futamidejű hiteleknél igény esetén türelmi időt biztosít, mely időszak alatt csak a havonta keletkező kamatokat kell törleszteni; a türelmi időszak 10-15 éves futamidő esetén 1 év, míg 15 évnél hosszabb futamidő esetén 2 év.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az újdonságnak számító K&H zöldhitel esetében, mely energia-megtakarítást eredményező lakáskorszerűsítési célokra használható, továbbá életbiztosítással, valamint lakás-előtakarékossági megtakarítással kombináltan is igényelhetőek a kampánykedvezmények. 

Dunaharaszti és dunakeszi iskolák csapatai nyerték meg a K&H pénzügyi tudásversenyének középdöntőjét

A K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásverseny budapesti regionális középdöntőjének legjobbja alsós kategóriában a Hunyadi János Általános Iskola csapata lett, felsős kategóriában pedig a Bárdos Lajos Általános Iskola csapata jutott tovább a döntőbe. A középdöntő során 5 csapat versenyzett egymással: a gyerekeknek játékos feladatok, gyakorlati példák megoldásán keresztül kellett bizonyítaniuk pénzügyi tudásukat. K&H Csoport támogatási stratégiájának kiemelt területe a fiatalok oktatása, és fontos feladatának tekinti, hogy a felnövekvő generáció mielőbb elsajátítsa az alapvető pénzügyi ismereteket, mely a teljes élet nélkülözhetetlen része. Ezért hirdette meg országos pénzügyi tudásversenyét általános iskolások részére, amely során nem csak a tanulókat, hanem az iskolákat és a pedagógusokat is díjazza.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?