Egy-két vetkőzés és megszabadulhat lakáshitelétől az RTL Klub sztárja

2011. február 25. 04:44

Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban beszámolt, szabadulása után havi 40-50 ezer forintos lakáshitel törlesztőrészlet várja a Való Világ fekete bombázóját, Nádai Anikót. A részletek fizetéséről a családja gondoskodik, amíg a lány a villalakókat és a tévénézőket boldogítja. Szakértők szerint Anikót mesés modellkarrier várja a villán kívül, így ha abból indulunk ki, hogy a kizárt VV Zsuzsi mennyit kapott a nyuszis magazinban megjelent képekért, Anikónak sem sokáig fájhat majd a feje a lakáshitele miatt, ha búcsút int a villának.

A 22 éves lány a beköltözés előtt nem tudott annyit összespórolni, hogy akár fél évre előre fedezze a lakáshitel törlesztését. A család összefogott és ők fizetik a bank felé a részleteket, amíg a lány az RTL Klub valóságshowjában tölti a mindennapjait. A bátyja elmondása szerint Anikó néhány évvel ezelőtt vásárolt egy lakást magának, de mivel a keresetéből nem tudta a teljes vételárat kifizetni, kölcsönt kellett felvennie a banktól. Havonta körülbelül 40-50 ezer forintot kell törleszteni, ami nem okozhat gondot a villalakónak, ha kihasználja a villalét után adódó lehetőségeket.

Gondoljunk csak arra, hogy a villából kizárt Márki Zsuzsi még fel sem ocsúdott a szigorú - de jogos - döntést követően, amikor a nyuszis magazin felkérte egy fotózásra. A villa bombanője évekkel ezelőtt már ledobta a textilt a magazin fotósa előtt, de most az akkori gázsi háromszorosát kérte a vetkőzésért. A képekért állítólag 700 ezer forint ütötte a celeb markát, nagyobb népszerűségének köszönhetően Anikó akár egymilliót is kaphat. Ez az összeg ugyan elmarad Liptai Claudia hárommilliós csúcsgázsijától, de két évre biztosan fedezné a lakáshitel részleteket és akkor még nem számoltunk az egyéb felkérésekből származó bevételekkel. Igaz Anikónak "szuvenír" dolga, hogy mit kezd az összevetkőzött pénzével.

A főpróba már megtörtént


Anikó azonban akkor is a játék nagy nyertesei között lesz, ha a döntő előtt kiszavazzák, ugyanis a csinos bajai lányt tárt karokkal várja a modellszakma. A lány felfedezője a Borsnak elmondta, hogy szépsége és gyorsan szerzett ismertsége révén szédületes karriert futhat be. Az ezzel járó anyagi biztonságnak köszönhetően rövidesen akár el is felejtheti a lakáshitelét.

Fotósok lepték el a villát, Anikóról is lebeszélték a melltartót (3:20-tól, forrás: Youtube):

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

PC BLOGGER & PODCASTER
Kasza Elliott-tal  |  2022. október 5. 19:27
Ha érdekel az osztalékalapú befektetés, olvasgatod itt a blogon az elemzéseimet, velem együtt k...
MEDIA1  |  2022. október 5. 19:14
A nemrég a DIGI-t és az Antenna Hungáriát is felvásárló 4iG lesz a Honeycomb, Szalay-Bobrovniczky Kr...
Bankmonitor  |  2022. október 5. 15:07
A babaváró hitel önmagában is egy igen kedvez konstrukció, hiszen a kölcsönhöz kamatmentesség és tar...
Holdblog  |  2022. október 5. 12:58
Manapság, ha megkérdezünk egy elemzt, melyek azok a gazdasági események, amelyek a legnagyobb fejtör...
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 5. szerda
Aurél
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?