29 °C Budapest

Egy-két vetkőzés és megszabadulhat lakáshitelétől az RTL Klub sztárja

2011. február 25. 04:44

Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban beszámolt, szabadulása után havi 40-50 ezer forintos lakáshitel törlesztőrészlet várja a Való Világ fekete bombázóját, Nádai Anikót. A részletek fizetéséről a családja gondoskodik, amíg a lány a villalakókat és a tévénézőket boldogítja. Szakértők szerint Anikót mesés modellkarrier várja a villán kívül, így ha abból indulunk ki, hogy a kizárt VV Zsuzsi mennyit kapott a nyuszis magazinban megjelent képekért, Anikónak sem sokáig fájhat majd a feje a lakáshitele miatt, ha búcsút int a villának.

A 22 éves lány a beköltözés előtt nem tudott annyit összespórolni, hogy akár fél évre előre fedezze a lakáshitel törlesztését. A család összefogott és ők fizetik a bank felé a részleteket, amíg a lány az RTL Klub valóságshowjában tölti a mindennapjait. A bátyja elmondása szerint Anikó néhány évvel ezelőtt vásárolt egy lakást magának, de mivel a keresetéből nem tudta a teljes vételárat kifizetni, kölcsönt kellett felvennie a banktól. Havonta körülbelül 40-50 ezer forintot kell törleszteni, ami nem okozhat gondot a villalakónak, ha kihasználja a villalét után adódó lehetőségeket.

Gondoljunk csak arra, hogy a villából kizárt Márki Zsuzsi még fel sem ocsúdott a szigorú - de jogos - döntést követően, amikor a nyuszis magazin felkérte egy fotózásra. A villa bombanője évekkel ezelőtt már ledobta a textilt a magazin fotósa előtt, de most az akkori gázsi háromszorosát kérte a vetkőzésért. A képekért állítólag 700 ezer forint ütötte a celeb markát, nagyobb népszerűségének köszönhetően Anikó akár egymilliót is kaphat. Ez az összeg ugyan elmarad Liptai Claudia hárommilliós csúcsgázsijától, de két évre biztosan fedezné a lakáshitel részleteket és akkor még nem számoltunk az egyéb felkérésekből származó bevételekkel. Igaz Anikónak "szuvenír" dolga, hogy mit kezd az összevetkőzött pénzével.

A főpróba már megtörtént


Anikó azonban akkor is a játék nagy nyertesei között lesz, ha a döntő előtt kiszavazzák, ugyanis a csinos bajai lányt tárt karokkal várja a modellszakma. A lány felfedezője a Borsnak elmondta, hogy szépsége és gyorsan szerzett ismertsége révén szédületes karriert futhat be. Az ezzel járó anyagi biztonságnak köszönhetően rövidesen akár el is felejtheti a lakáshitelét.

Fotósok lepték el a villát, Anikóról is lebeszélték a melltartót (3:20-tól, forrás: Youtube):

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
EZT OLVASTAD MÁR?