Mivel kezdte a Született feleségek sztárja? Előkerült egy régi kép!

2010. november 9. 12:02

Bár a hírességek között szép számmal találni olyanokat, akiknek a teljes életpályáját figyelemmel kísérhette a nagyérdemű (Liz Taylor, Michael Jackson), közülük sem született mindenki celebnek. Vannak olyan hollywoodi sztárok, akik valaha ápolóként, rendőrként vagy asztalosként kezdték, de arra is találunk példát, hogy egy testépítőből kormányzó lett, egy kormányzóból pedig valóságshow szereplő.

Kathryn Joosten: ápolónőből Született feleség

Kathryn Joosten, a Született feleségek 70 éves sztárja ápolónőként kezdte a pályafutását egy chicagói kórházban, majd hozzáment egy pszichiáterhez és néhány évig valóban a háziasszonyok gyermeknevelős, házcsinosítgatós, főzögetős életét élte. Egy évtized után megromlott a házassága és a két gyermekével elhagyta a férjét. Nagyon szűkösen éltek, alig tudták fizetni a számlákat, ekkor pattant ki az életüket megváltoztató ötlet a fejéből.

Mindkét gyermekét beíratta egy színi tanodába, majd ő is csatlakozott hozzájuk. Már elmúlt negyven, amikor az első darabban szerepelt, később szerepet kapott családi sorozatokban, de a világhírnevet és nem utolsósorban két Emmy-díját a Született feleséget című sorozatnak köszönheti.


Harrison Ford: az asztalosműhelyből a távoli galaxisokba

A Star Wars és az Indiana Jones filmekből ismert Harrison Ford másfél évtizeden át bútorasztalosként dolgozott egy műhelyben. Az első lépést a filmstúdiók irányába akkor tette, amikor a The Doors című alkotás díszletein dolgozott, itt találkozott először egy akkor még alig ismert George Lucas nevű emberrel.

Innen kezdve Ford élete is filmbeillő fordulatokat vett, és a korábbi asztalos-inas rövidesen a Millenium Falcon (Ezeréves Sólyom) pilótaülésében találta magát.

Arnold Schwarzenegger: testépítőből Kalifornia kormányzója

A 63 éves osztrák születésű amerikai Arnold Schwarzenegger testépítőként kezdte, színészként folytatta, üzletembernek sem utolsó, de jelenleg a politikusi pályán csillogtatja erényeit (ő Kalifornia állam 38. kormányzója).

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Sarah Palin: kormányzóból valóságshow szereplő

A korábban az amerikai alelnöki posztért is induló 46 éves Sarah Palin novemberben egy nyolcrészes televízió műsorban tűnik majd fel (Sarah Palin Alaszkája).


Dennis Farina: rendőrből színész

Az Esküdt ellenségek Fontana nyomozójának nem okozhatott nagy nehézséget az alakítás, ugyanis korábban 18 éven át a chicagói rendőrség állományába tartozott.

 

HR BLOGGER
hrdoktor  |  2021.06.21 05:58
A szemek alatti karikák a legtöbb embernél nem csak a genetikával, hanem az életmóddal is összefügge...
legacykft  |  2021.06.18 18:55
Az elmúlt évek munkaerőpiaci helyzetéből kifolyólag jellemzően olyan kérdések foglalkoztatták a cége...
ajovomunkahelye  |  2021.06.17 09:16
Hogyan alakult a munkavállalói elkötelezettség a járvány kitörésétől kezdve? Az első hullámban még m...
perfekt  |  2021.06.14 08:18
A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 153. § (1) bekezdése alapján az adott üzleti év mérlegford...
coachco  |  2021.06.09 11:06
Olvasom Obama ex-elnök memoárját, másodjára fogtam bele. Nem mintha nem lenne érdekes, de cirka 700...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?