Csődközelben a TV2 kirúgott sztárja! A Playboynak sem kellett...

2010. július 27. 04:44

Egy éve írták ki a TV2 csatornán futó kórházas sorozatból Tallós Ritát, azóta alkalmi színházi munkákból él. A színésznőnek teljesen átalakult az élete, a tartalékait felélte, az autóját már eladta, a házát most árulja, ráadásul a Playboy sem kért a bájaiból.

A művésznő egy interjúban elmondta, hogy ha nincs a két gyermeke, akkor már lehet, hogy a tengerentúlon dolgozna. Nem vetné meg a fizikai munkát sem, korábban iskolákban található kávéfőző automatákat töltött fel és takarított, de Amerikában akár mosogatást is vállalna.


Tallós Rita

Az autóját már eladta, a robogója szerencsére még megvan, de mióta a lánya elköltözött otthonról, a lakása nagynak bizonyult, így attól is szabadulna, kisebbre cserélné.

Tallós Rita szívesen szerepelt volna a nyuszis magazinban is, megmutatva, hogy milyen egy kétgyermekes nő közel az ötödik ikszhez, ám a Playboy nem kért a megtisztelő felajánlkozásból.

A magazin leszögezte, hogy ezt a vonalat Zalatnay szereplésével lezártnak tekinti, jelenleg más koncepció szerint működik a magazinban szereplők kiválasztása.

Pénzcentrum vélemény
A Jóban rosszban sorozat szereplőgárdája - költségtakarékossági okokból - szinte teljesen kicserélődött az elmúlt időszakban. Értesüléseink szerint a szereplők fizetése havonta 500 ezer és 1,5 millió forint között mozgott. Több volt szereplő is panaszkodott már a lapok hasábjain, hogy anyagilag mekkora kiesést jelent számukra a sorozatból való kiírás.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A színésznő nem nyilatkozott arról, hogy terheli-e jelzálogjog a lakását, ezért - figyelembe véve, hogy a gyermekei már nagykorúak, a lánya pedig már el is költözött otthonról - a fenntartási költségek csökkenése érdekében célszerű lehet a nagyobb lakást egy kisebbre cserélni.

A művészek olyan tudással rendelkeznek, amit az élet más területein is könnyű forintra váltani, ezek között nem feltétlenül szerepel az elsők között egy aktfotózás. Az alkalmi színházi munkák mellett önálló estekkel is szert lehet tenni némi pénzre. A meztelen képekkel megkereshető pénz vélhetően csak átmenetileg orvosolhatná az anyagi gondokat (Liptai 3 milliós rekordgázsit, Gregor Bernadett 2 milliót kapott. Tallós Rita esetleges gázsiját legfeljebb egymillió forintra becsüljük).

 

HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?