Csődközelben a TV2 kirúgott sztárja! A Playboynak sem kellett...

2010. július 27. 04:44

Egy éve írták ki a TV2 csatornán futó kórházas sorozatból Tallós Ritát, azóta alkalmi színházi munkákból él. A színésznőnek teljesen átalakult az élete, a tartalékait felélte, az autóját már eladta, a házát most árulja, ráadásul a Playboy sem kért a bájaiból.

A művésznő egy interjúban elmondta, hogy ha nincs a két gyermeke, akkor már lehet, hogy a tengerentúlon dolgozna. Nem vetné meg a fizikai munkát sem, korábban iskolákban található kávéfőző automatákat töltött fel és takarított, de Amerikában akár mosogatást is vállalna.


Tallós Rita

Az autóját már eladta, a robogója szerencsére még megvan, de mióta a lánya elköltözött otthonról, a lakása nagynak bizonyult, így attól is szabadulna, kisebbre cserélné.

Tallós Rita szívesen szerepelt volna a nyuszis magazinban is, megmutatva, hogy milyen egy kétgyermekes nő közel az ötödik ikszhez, ám a Playboy nem kért a megtisztelő felajánlkozásból.

A magazin leszögezte, hogy ezt a vonalat Zalatnay szereplésével lezártnak tekinti, jelenleg más koncepció szerint működik a magazinban szereplők kiválasztása.

Pénzcentrum vélemény
A Jóban rosszban sorozat szereplőgárdája - költségtakarékossági okokból - szinte teljesen kicserélődött az elmúlt időszakban. Értesüléseink szerint a szereplők fizetése havonta 500 ezer és 1,5 millió forint között mozgott. Több volt szereplő is panaszkodott már a lapok hasábjain, hogy anyagilag mekkora kiesést jelent számukra a sorozatból való kiírás.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A színésznő nem nyilatkozott arról, hogy terheli-e jelzálogjog a lakását, ezért - figyelembe véve, hogy a gyermekei már nagykorúak, a lánya pedig már el is költözött otthonról - a fenntartási költségek csökkenése érdekében célszerű lehet a nagyobb lakást egy kisebbre cserélni.

A művészek olyan tudással rendelkeznek, amit az élet más területein is könnyű forintra váltani, ezek között nem feltétlenül szerepel az elsők között egy aktfotózás. Az alkalmi színházi munkák mellett önálló estekkel is szert lehet tenni némi pénzre. A meztelen képekkel megkereshető pénz vélhetően csak átmenetileg orvosolhatná az anyagi gondokat (Liptai 3 milliós rekordgázsit, Gregor Bernadett 2 milliót kapott. Tallós Rita esetleges gázsiját legfeljebb egymillió forintra becsüljük).

 

HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?