Hitelkamatot emelt az Erste Bank! Mi lesz a benyújtott kérelmekkel?

2010. december 27. 05:02

A jegybanki alapkamat két lépcsőben, összesen 50 bázisponttal történő emelését követően nem sokáig váratott magára a hitelkamatok növekedése sem. A Pénzcentrum.hu értesülései szerint a mai hatállyal egységes kamatemelést hajt végre az Erste Bank Hungary Nyrt.

Az Erste Bank 2010. december 27-i hatályba lépéssel az alábbiaknak megfelelően módosítja a lakossági hitel hirdetményét.

A bank a 2010. október 18-tól befogadott, forint alapú piaci lakáscélú- és szabad felhasználású hitelek akciós és normál kamatain egységes, 50 bázispontos emelést hajt végre.

A módosítás a folyamatban lévő ügyletek kamatait is érinti, vagyis a mai naptól magasabb kamattal kerülnek folyósításra az érintett ügyletek. A már kifolyósított ügyletek esetében a következő kamatfordulókor érvényesül a kamatemelés.

Vezető hír: Mi legyen az euróval? Beváltsam, vagy lekössem?

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A bank felfüggeszti továbbá a jövedelem alapú 3. kategóriára vonatkozó kamatakciót, a mai naptól ebben a kategóriában nem lehet akciós kamatot igényelni. A már befogadott hitelek változatlan feltételekkel mennek tovább, de az akciós kamat 50 bázisponttal emelkedik.

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. június 25. 12:12
Pénznyomtató jegybankok, infláció, kétségbeesett jegybankok… ez az elmúlt 12 év ciklusa (is) e...
MEDIA1  |  2022. június 25. 08:54
Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere szerint a sajtószabadság kerületi elesését jelentené, h...
KonyhaKontrolling  |  2022. június 24. 07:10
A kriptopiac jelenlegi teljesítménye miatt a bejegyzés nem érkezik jó időben, de most jutottam oda,...
Bankmonitor  |  2022. június 23. 15:45
A fogyasztói szokásaink természetszerűleg alakulnak a megváltozott gazdasági környezethez. A 2022-es...
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22