25 °C Budapest

Újabb kényelmi szolgáltatás Diákhiteleseknek

2010. december 1. 18:02

A Diákhitel Központ Zrt. december 1-jétől meghosszabbított nyitva tartással várja a főváros II. kerületében található Személyes Ügyfélszolgálatán ügyfeleit. A megváltozott nyitvatartási órák igazodnak az egyetemi/főiskolai hallgatók időbeosztásához, így az eddiginél még kényelmesebb ügyintézésre nyílik lehetőségük.

A Diákhitel Központ folyamatosan monitorozza és méri ügyfelei elégedettségét, visszajelzéseiket pedig igyekszik szem előtt tartani.

Hasonló ügyfél igény generálta a jelenlegi döntést is, melynek megfelelően a Diákhitel Központ Személyes Ügyfélszolgálata (1027 Budapest, Csalogány u.. 9-11.) december 1-jétől hosszabb nyitva tartási idővel várja a hallgatókat. Az eddigi hétfő - csütörtök 8.00-16.30 közötti "fogadó órák" helyett, napi fél órával későbbi időpontig, azaz 8.00-17.00 között lehet felkeresni személyes kérdésekkel az Ügyfélszolgálati Irodát. Pénteken pedig még inkább az egyetemi/főiskolai hallgatók időbeosztásához igazodva 8.00-13.00 óra helyett, 8.00-16.00 óráig várják az ügyfeleket.

A Személyes Ügyfélszolgálat teljes körű információt nyújt a Diákhitellel kapcsolatban érdeklődőknek és meglévő ügyfeleknek egyaránt. Az itt ügyet intézőknek lehetőségük van arra, hogy bejelentsék adatváltozásaikat, legyen szó akár személyes, akár tanulmányaikban bekövetkezett változásokról. Az Ügyfélszolgálaton az ehhez kapcsolódó minden szükséges formanyomtatvány elérhető, helyben kitölthető, leadható.

A Személyes Ügyfélszolgálat felkeresése bizonyos esetekben praktikus: hiszen ha valaki szakot vált az egyetemen/főiskolán és erről időben értesíti a Diákhitel Központ Ügyfélszolgálatát, nem fordulhat elő olyan eset, hogy egyáltalán nem kap hitelt vagy csak a pontosítást követően jut hozzá az igényelt összeghez. Mindezeken túl a különféle igazolások beszerzése során (pl. a törlesztőrészlet összegéről vagy a fennálló tarozásról) szintén a Személyes Ügyfélszolgálat tud korrekt segítséget, tájékoztatást adni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A Diákhitel igénylése továbbra is a Központ partnerein (bankok, takarékszövetkezet, Posta, egyetemek) keresztül történik.

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 19. 10:36
A kormánypárti lap most helyreigazított cikkének szerzője nem vállalta fel a nevét.
Holdblog  |  2022. május 19. 09:59
A befektetési világban, a politikában és a gazdaságban rossznál rosszabb hírek követik egymást, az i...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?