10 évre bebetonozható törlesztőrészlet: hosszú távra fixál az UniCredit

2010. október 29. 10:02

Az elmúlt évek hektikus gazdasági környezete a korábbinál is jobban felértékelte a biztonság fogalmát: nem véletlen, hogy a jelzáloghiteleket igénylők számára az egyik legfontosabb szempont mára a törlesztő részletek kiszámíthatósága lett. Az UniCredit Bank a hazai piacon egyedülállóan hosszú távra is kínálja ezt: 10 évre is bebetonozható a jelzáloghitel törlesztőrészlete.

A piaci tapasztalatok világosan mutatják: a lakáshitel vagy a szabad felhasználású jelzáloghitel kiválasztásakor a törlesztőrészlet nagysága mellett ma már annak tervezhetőségét is fontos, ha nem a legfontosabb döntési szempontként veszik figyelembe az érdeklődők. Az UniCredit hitelei attól különlegesek, hogy a bank a mai piacon egyedül képes arra, hogy az ügyfeleiről ne csak 1 vagy 3, de akár 10 évre is levegye a fel-le kamatváltozások kockázatát.

"Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy jelenleg az ügyfelek többsége hosszabb távon még a biztonságos elköteleződéstől is tart, ezért az ügyfél nálunk maga döntheti el, hogy egy évig, három évig vagy 10 évig kívánja-e változatlanul tartani a törlesztőrészletét - avatott be a termékfejlesztés szakmai hátterébe Ihász Csilla, az UniCredit Bank Lakossági és kisvállalati divíziójának vezetője. A rövidebb periódusoknál is vigyáztunk azonban arra, hogy a lejáratukkor ugyanarra az időtávra újra betonba önthesse az ügyfél a törlesztést. Például a 3 éves fordulójú Relax hitelünknél ezt újabb 3 évre teheti meg. Szerencsére az újra kedvező irányba forduló hazai fejlődés segíti a hosszú távú gondolkodás terjedését. Ezt ma már egyébként a megtakarításokban is érzékeljük, ahol a rugalmas betéti formáink és a dinamikusan kezelt befektetési alapjaink révén szintén érdemben tudjuk csökkenteni az ügyfelek kockázatait. Véleményünk szerint ez az az út, magyarán az ügyfelek kockázatai csökkentésének, elégedettségük növelésének az útja, amin következetesen haladva a banki szakma bizonyosan visszanyeri a jól működő szakértői rendszereket megillető teljes bizalmat."

Lakáscélú, induló banki költség nélküli hitelek esetén a választható kamatperiódusokhoz tartozó aktuális kamatokat és THM-eket az alábbi táblázat foglalja össze.


Az UniCredit Bank Relax hitele induló banki költségek nélkül igényelhető, és további kedvezményként a folyósítást követően a bank egy ingatlan értékbecslési díját is jóváírja az ügyfél számláján. A 2010. december 31-éig lakásvásárlási célra hároméves fix kamatozást és törlesztőrészletet választó ügyfelek számára pedig a lakás berendezését is könnyebbé teszi értékes utalványokkal az UniCredit. Az induló banki költség nélküli jelzáloghitel igénybevételének feltétele a mindenkori törlesztőrészletet mindössze húszezer forinttal meghaladó havi jövedelemátutalás, az UniCredit Banknál vezetett számla és a vagyonbiztosítás.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 21. 09:59
2009-ben a pénzügyi világégéskor találták ki a jegybankok (először a mindig bátrabb Fed), hogy a kam...
MEDIA1  |  2022. május 20. 20:36
Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójához köthető Rádió 1 hálózat egy hét alatt egyszerre 6 pénzü...
Kiszámoló  |  2022. május 20. 10:53
Van egy angol kifejezés, a hedonic treadmill, amit nagyon nehéz magyarra lefordítani. (Ha valakinek...
MNB Intézet  |  2022. május 20. 10:46
Környezeti kérdések az egyik legszélesebb látókörű magyar közgazdász gondolatainak tükrében. Miképp...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24