8 °C Budapest

10 évre bebetonozható törlesztőrészlet: hosszú távra fixál az UniCredit

2010. október 29. 10:02

Az elmúlt évek hektikus gazdasági környezete a korábbinál is jobban felértékelte a biztonság fogalmát: nem véletlen, hogy a jelzáloghiteleket igénylők számára az egyik legfontosabb szempont mára a törlesztő részletek kiszámíthatósága lett. Az UniCredit Bank a hazai piacon egyedülállóan hosszú távra is kínálja ezt: 10 évre is bebetonozható a jelzáloghitel törlesztőrészlete.

A piaci tapasztalatok világosan mutatják: a lakáshitel vagy a szabad felhasználású jelzáloghitel kiválasztásakor a törlesztőrészlet nagysága mellett ma már annak tervezhetőségét is fontos, ha nem a legfontosabb döntési szempontként veszik figyelembe az érdeklődők. Az UniCredit hitelei attól különlegesek, hogy a bank a mai piacon egyedül képes arra, hogy az ügyfeleiről ne csak 1 vagy 3, de akár 10 évre is levegye a fel-le kamatváltozások kockázatát.

"Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy jelenleg az ügyfelek többsége hosszabb távon még a biztonságos elköteleződéstől is tart, ezért az ügyfél nálunk maga döntheti el, hogy egy évig, három évig vagy 10 évig kívánja-e változatlanul tartani a törlesztőrészletét - avatott be a termékfejlesztés szakmai hátterébe Ihász Csilla, az UniCredit Bank Lakossági és kisvállalati divíziójának vezetője. A rövidebb periódusoknál is vigyáztunk azonban arra, hogy a lejáratukkor ugyanarra az időtávra újra betonba önthesse az ügyfél a törlesztést. Például a 3 éves fordulójú Relax hitelünknél ezt újabb 3 évre teheti meg. Szerencsére az újra kedvező irányba forduló hazai fejlődés segíti a hosszú távú gondolkodás terjedését. Ezt ma már egyébként a megtakarításokban is érzékeljük, ahol a rugalmas betéti formáink és a dinamikusan kezelt befektetési alapjaink révén szintén érdemben tudjuk csökkenteni az ügyfelek kockázatait. Véleményünk szerint ez az az út, magyarán az ügyfelek kockázatai csökkentésének, elégedettségük növelésének az útja, amin következetesen haladva a banki szakma bizonyosan visszanyeri a jól működő szakértői rendszereket megillető teljes bizalmat."

Lakáscélú, induló banki költség nélküli hitelek esetén a választható kamatperiódusokhoz tartozó aktuális kamatokat és THM-eket az alábbi táblázat foglalja össze.


Az UniCredit Bank Relax hitele induló banki költségek nélkül igényelhető, és további kedvezményként a folyósítást követően a bank egy ingatlan értékbecslési díját is jóváírja az ügyfél számláján. A 2010. december 31-éig lakásvásárlási célra hároméves fix kamatozást és törlesztőrészletet választó ügyfelek számára pedig a lakás berendezését is könnyebbé teszi értékes utalványokkal az UniCredit. Az induló banki költség nélküli jelzáloghitel igénybevételének feltétele a mindenkori törlesztőrészletet mindössze húszezer forinttal meghaladó havi jövedelemátutalás, az UniCredit Banknál vezetett számla és a vagyonbiztosítás.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 19. 16:26
Megvan, mennyibe kerül majd az HBO Maxot, a discovery+ szolgáltatást és az Eurosportot egyesítő stre...
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Holdblog  |  2024. április 19. 12:25
Megint immáron nyolcadik alkalommal mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep...
Kiszámoló  |  2024. április 19. 10:08
Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalma...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem