24 °C Budapest

10 évre bebetonozható törlesztőrészlet: hosszú távra fixál az UniCredit

2010. október 29. 10:02

Az elmúlt évek hektikus gazdasági környezete a korábbinál is jobban felértékelte a biztonság fogalmát: nem véletlen, hogy a jelzáloghiteleket igénylők számára az egyik legfontosabb szempont mára a törlesztő részletek kiszámíthatósága lett. Az UniCredit Bank a hazai piacon egyedülállóan hosszú távra is kínálja ezt: 10 évre is bebetonozható a jelzáloghitel törlesztőrészlete.

A piaci tapasztalatok világosan mutatják: a lakáshitel vagy a szabad felhasználású jelzáloghitel kiválasztásakor a törlesztőrészlet nagysága mellett ma már annak tervezhetőségét is fontos, ha nem a legfontosabb döntési szempontként veszik figyelembe az érdeklődők. Az UniCredit hitelei attól különlegesek, hogy a bank a mai piacon egyedül képes arra, hogy az ügyfeleiről ne csak 1 vagy 3, de akár 10 évre is levegye a fel-le kamatváltozások kockázatát.

"Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy jelenleg az ügyfelek többsége hosszabb távon még a biztonságos elköteleződéstől is tart, ezért az ügyfél nálunk maga döntheti el, hogy egy évig, három évig vagy 10 évig kívánja-e változatlanul tartani a törlesztőrészletét - avatott be a termékfejlesztés szakmai hátterébe Ihász Csilla, az UniCredit Bank Lakossági és kisvállalati divíziójának vezetője. A rövidebb periódusoknál is vigyáztunk azonban arra, hogy a lejáratukkor ugyanarra az időtávra újra betonba önthesse az ügyfél a törlesztést. Például a 3 éves fordulójú Relax hitelünknél ezt újabb 3 évre teheti meg. Szerencsére az újra kedvező irányba forduló hazai fejlődés segíti a hosszú távú gondolkodás terjedését. Ezt ma már egyébként a megtakarításokban is érzékeljük, ahol a rugalmas betéti formáink és a dinamikusan kezelt befektetési alapjaink révén szintén érdemben tudjuk csökkenteni az ügyfelek kockázatait. Véleményünk szerint ez az az út, magyarán az ügyfelek kockázatai csökkentésének, elégedettségük növelésének az útja, amin következetesen haladva a banki szakma bizonyosan visszanyeri a jól működő szakértői rendszereket megillető teljes bizalmat."

Lakáscélú, induló banki költség nélküli hitelek esetén a választható kamatperiódusokhoz tartozó aktuális kamatokat és THM-eket az alábbi táblázat foglalja össze.


Az UniCredit Bank Relax hitele induló banki költségek nélkül igényelhető, és további kedvezményként a folyósítást követően a bank egy ingatlan értékbecslési díját is jóváírja az ügyfél számláján. A 2010. december 31-éig lakásvásárlási célra hároméves fix kamatozást és törlesztőrészletet választó ügyfelek számára pedig a lakás berendezését is könnyebbé teszi értékes utalványokkal az UniCredit. Az induló banki költség nélküli jelzáloghitel igénybevételének feltétele a mindenkori törlesztőrészletet mindössze húszezer forinttal meghaladó havi jövedelemátutalás, az UniCredit Banknál vezetett számla és a vagyonbiztosítás.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. szeptember 29. 14:53
A Portik-interjú leállítása és folytatásának megakadályozása után a börtönparancsnokság most nem ado...
Holdblog  |  2023. szeptember 29. 13:42
A HOLD Alapkezelő Privát Vagyonkezelési üzletága új munkatárssal bővül. Leendő Privátbankárt keresün...
Bankmonitor  |  2023. szeptember 29. 12:56
Számos házaspár keresi fel a Bankmonitort azzal a kérdéssel, hogy mikorra érdemes időzíteniük a Baba...
MNB Intézet  |  2023. szeptember 29. 11:13
A racionális várakozásokon alapuló pénzügyi modellek nem képesek magyarázni a részvényárak előrejele...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 29. péntek
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
Kutatók éjszakája
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM