32 °C Budapest

Hitelkönnyítés százezer devizaadósnak - hosszabbított a bank + friss infó

2010. október 1. 10:17

Raiffeisen Bank A gazdasági környezetre való tekintettel 2010. október 31-ig meghosszabbította a lakossági devizahitellel rendelkező ügyfelek számára nyújtott 12%-os kamat-visszatérítési akcióját a Raiffeisen Bank.

A minden deviza alapú vagy deviza hitellel rendelkező lakossági és prémium ügyfélre kiterjedő kamatjóváírást a bank augusztus 16-tól indította, 2010. július 1-től 2010. szeptember 30-ig tartó időszakra vonatkozóan. Az ügyfelek részéről tapasztalt kedvező fogadtatás és a gazdasági környezet miatt most további egy hónappal hosszabbította meg az akciót.

A kamat-visszatérítési kedvezmény alapján továbbra is az adott hónapban beterhelt törlesztőrészlet kamat részének 12%-át írja jóvá automatikusan a bank a devizahitellel rendelkező ügyfelek számára a törlesztés devizanemében. A kamat-visszatérítés nem minősül szerződésmódosításnak. A kamat-visszatérítési kedvezménynek köszönhetően egy átlagos összegű és futamidejű hitellel rendelkező családnak továbbra is havi jópár ezer forinttal több maradhat a pénztárcájában.

A 12%-os kamatjóváírás az euróban és a svájci frankban felvett jelzáloghitelekre és személyi kölcsönökre egyaránt vonatkozik, s a bank mintegy százezer ügyfelét érinti. (A kamat-visszatérítés a bank private banking üzletágának ügyfeleire nem vonatkozik.)

Elemzés: Fantomhiteleket törlesztenek a devizaadósok - brutális számok!

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

AXA Bank: diszkontárfolyam svájcifrank-hiteleseknek

Az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe kedvezményes törlesztési árfolyam bevezetésével segíti svájci frank alapú jelzáloghitelt törlesztő lakossági ügyfeleit a 2010. október 1-től 2011. január 2-ig tartó időszakban.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?