15 °C Budapest

Folyószámlahitelt osztogat az OTP! Október 31-ig lehet jelentkezni érte

Pénzcentrum
2009. szeptember 3. 14:02

Akciót hirdetett az OTP Bank a Lakossági Forint Folyószámlával és a Tempó számlacsomaggal, illetve három hónapos jövedelem átutalással rendelkező ügyfelei részére. Aki még nem rendelkezik folyószámlahitellel és október 31-ig benyújtja a kérelmét, annak a bank elengedi a keretbeállítási jutalékot.

A folyószámlahitel segítségével a hitelkeret erejéig (24,50 %-os kamat mellett) a bank akkor is teljesíti az átutalási megbízásokat, engedélyezi a kártyahasználatot, illetve a készpénzfelvételt, amennyiben a látra szóló betét erre már nem nyújtana fedezetet. A hitelkerethez a rendszeres jövedelem átutaláson túl a folyószámlán elhelyezett lekötött betétek fedezete mellett is hozzá lehet jutni.

A hitelkeret mértéke 3 havi jövedelem átutalás esetén a rendszeres jóváírás átlagának egyszerese, 6 havi jóváírás esetén a jövedelem kétszerese (a további feltételeket a bank hirdetménye tartalmazza). A lekötött betét fedezete mellett nyújtott hitelkeret összege minimum 200 ezer forint, a folyószámlán mindenkor elhelyezett lekötött betét 90 %-ának megfelelő összeg lehet.

Mennyi kamatot adnak most a dollárra? A válasz megérkezett

Kérésre a hitelkeretet az üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesülése esetén automatikusan, hitelbírálati díj felszámítása nélkül megemelik. Az akcióban részt vesz minden Lakossági forint folyószámla és Tempó Számlacsomag tulajdonos, akinek legalább 3 hónapja érkezik jövedelem a számlájára és nem rendelkezik még hitelkerettel.

A hitelkeret a bankszámla megnyitásával egy időben is igényelhető, de csak a harmadik jövedelem átutalás megérkezését követő hónaptól használható fel. A hitelkeret szerződés megkötése után, a szerződési feltételek teljesülése esetén az igénylő bármikor, külön kérés és engedélyezés nélkül használhatja fel hitelkeretét, ha bankkártyájával fizet, készpénzt vesz fel, utal vagy szolgáltatói díjait egyenlít ki.

A Folyószámlahitelt a bankszámlájára érkező jóváírások automatikusan törlesztik, a visszafizetett összeg újra felhasználható. A hitelhez automatikus kiegészítő haláleseti kockázati biztosítás tartozik, amely a kölcsönt felvevő halála esetén az igénybe vett Folyószámlahitel és hiteldíja visszafizetésére nyújt fedezetet.

Lakástakarékok: akciózik az OTP, optimista a Fundamenta

Az OTP Magánnyugdíjpénztár, az Önkéntes Nyugdíjpénztár, illetve az OTP Egészségpénztár tagjai további 1,5 % kamatkedvezményben részesülnek. Az igényléseket az OTP Bank fiókjaiban, az OTPdirekt telefonos szolgáltatás munkatársainál vagy az OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül lehet megtenni.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2021. szeptember 27. 18:05