3 °C Budapest

Folyószámlahitelt osztogat az OTP! Október 31-ig lehet jelentkezni érte

Pénzcentrum
2009. szeptember 3. 14:02

Akciót hirdetett az OTP Bank a Lakossági Forint Folyószámlával és a Tempó számlacsomaggal, illetve három hónapos jövedelem átutalással rendelkező ügyfelei részére. Aki még nem rendelkezik folyószámlahitellel és október 31-ig benyújtja a kérelmét, annak a bank elengedi a keretbeállítási jutalékot.

A folyószámlahitel segítségével a hitelkeret erejéig (24,50 %-os kamat mellett) a bank akkor is teljesíti az átutalási megbízásokat, engedélyezi a kártyahasználatot, illetve a készpénzfelvételt, amennyiben a látra szóló betét erre már nem nyújtana fedezetet. A hitelkerethez a rendszeres jövedelem átutaláson túl a folyószámlán elhelyezett lekötött betétek fedezete mellett is hozzá lehet jutni.

A hitelkeret mértéke 3 havi jövedelem átutalás esetén a rendszeres jóváírás átlagának egyszerese, 6 havi jóváírás esetén a jövedelem kétszerese (a további feltételeket a bank hirdetménye tartalmazza). A lekötött betét fedezete mellett nyújtott hitelkeret összege minimum 200 ezer forint, a folyószámlán mindenkor elhelyezett lekötött betét 90 %-ának megfelelő összeg lehet.

Mennyi kamatot adnak most a dollárra? A válasz megérkezett

Kérésre a hitelkeretet az üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesülése esetén automatikusan, hitelbírálati díj felszámítása nélkül megemelik. Az akcióban részt vesz minden Lakossági forint folyószámla és Tempó Számlacsomag tulajdonos, akinek legalább 3 hónapja érkezik jövedelem a számlájára és nem rendelkezik még hitelkerettel.

A hitelkeret a bankszámla megnyitásával egy időben is igényelhető, de csak a harmadik jövedelem átutalás megérkezését követő hónaptól használható fel. A hitelkeret szerződés megkötése után, a szerződési feltételek teljesülése esetén az igénylő bármikor, külön kérés és engedélyezés nélkül használhatja fel hitelkeretét, ha bankkártyájával fizet, készpénzt vesz fel, utal vagy szolgáltatói díjait egyenlít ki.

A Folyószámlahitelt a bankszámlájára érkező jóváírások automatikusan törlesztik, a visszafizetett összeg újra felhasználható. A hitelhez automatikus kiegészítő haláleseti kockázati biztosítás tartozik, amely a kölcsönt felvevő halála esetén az igénybe vett Folyószámlahitel és hiteldíja visszafizetésére nyújt fedezetet.

Lakástakarékok: akciózik az OTP, optimista a Fundamenta

Az OTP Magánnyugdíjpénztár, az Önkéntes Nyugdíjpénztár, illetve az OTP Egészségpénztár tagjai további 1,5 % kamatkedvezményben részesülnek. Az igényléseket az OTP Bank fiókjaiban, az OTPdirekt telefonos szolgáltatás munkatársainál vagy az OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül lehet megtenni.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. december 6. 06:13
Ki tudja, hány dominó dől még el, amíg a kriptovaluták világában konszolidálódnak a viszonyok. Jó hí...
Bankmonitor  |  2022. december 3. 10:37
A Magyar Nemzeti Bank értékelése szerint 2022. végére a lakáscélú jelzáloghitelek átlagos THM (telje...
MNB Intézet  |  2022. december 2. 10:10
Az ember közösségi lény. Barátaink, szeretteink boldogsága számunkra is boldogság forrása. De mitől...
Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?