10 °C Budapest

Utazók, figyelem: itt a Wizz Air Hitelkártya!

2009. április 16. 13:45

Közös, úgynevezett co-branded hitelkártyát dobott piacra 2009. április 14-től az Erste Bank Hungary Nyrt. és a Wizz Air, Közép-Kelet Európa legnagyobb diszkont légitársasága. A MasterCard típusú Wizz Air Hitelkártya kiemelkedik a légitársaságokkal közös hitelkártyák sorából, mert a hozzá kapcsolódó pontgyűjtő programmal a repülés még könnyebben elérhetővé válik.  

Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője elmondta: a Wizz Air Hitelkártya különlegessége, hogy ez az első, diszkont légitársasággal közös hitelkártya Magyarországon, amely a hozzá kapcsolódó pontgyűjtő programmal széles körben könnyen elérhetővé teszi a repülést.

A Wizz Air Hitelkártya birtokosok minden vásárlásukkal - legyen az szupermarket, benzinkút vagy bármi egyéb - pontokat gyűjtenek, amelyeket Wizz Air szolgáltatásokra válthatnak be. Fontos előnye a pontgyűjtő programnak, hogy az összegyűjtött pontokból nemcsak repülőjegy, hanem további, foglaláskor felmerülő szolgáltatás is megvásárolható (például repülőtéri illeték, poggyászköltség).

A pontgyűjtő program igen vonzó: minden vásárlásra elköltött 100 forint után 2 pontot kap a kártyabirtokos, ha Wizz Air szolgáltatást vásárol, akkor 100 forintonként 4 pont jár. Sőt, a hitelkártya-számla megnyitásától számított 3 hónapban, az úgynevezett Üdvözlő időszakban a vásárlásokkal összegyűjtött pontokat megháromszorozzák. 1 pont 1 forintot ér. Így például, ha a kártyabirtokos havi 60 000 forintot elkölt vásárlásra, az Üdvözlő időszak figyelembevételével egy év alatt 21 600 pontot gyűjthet össze, amelyért már számos európai nagyvárosba eljuthat.

További akcióként a Wizz Air egy évig nem számít fel foglalási díjat azon utasainak, akik Wizz Air kártyával foglalják utazásukat. Ráadásul a bank a Wizz Air Hitelkártya első éves díját 2009. december 31-ig elengedi. Természetesen a Wizz Air Hitelkártya a hitelkártyák valamennyi általános előnyét és kényelmét biztosítja.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ábrán György, a Wizz Air kereskedelmi vezérigazgató-helyettese a termékkel kapcsolatban elmondta: "A Wizz Air szándéka az volt, hogy egy olyan kedvezményprogramot alakítson ki, amely a magyar piacon elérhető, légitársaságokhoz kapcsolódó pontgyűjtő programokhoz képest előnyösebb és rugalmasabb, ezáltal a repülést még közelebb hozza az emberekhez. Külön figyelemre méltó, hogy a pontokat időbeli és szezonális korlátozás nélkül fel lehet használni. Ráadásul a pontokból részösszeg is fizethető, ezért nem kell az utazást ahhoz igazítanunk, hogy mikorra gyűlik össze a repülőjegyre elegendő pontmennyiség."

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. február 23. 21:24
A Magyar Rádió egykori hangmérnökét 75 évesen érte a halál.
KonyhaKontrolling  |  2024. február 23. 20:04
Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásána...
Holdblog  |  2024. február 23. 19:01
HOLD After Hours. Horváth Ágnessel, a Mol vezető közgazdászával vitatkoztunk olajról, UTE-ról, Molró...
Bankmonitor  |  2024. február 23. 15:14
Ma már szinte mindenki tudja, hogy léteznek akár teljesen ingyenes bankszámlák is, a költségtényező...
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 24. szombat
Szökõnap
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm