Utazók, figyelem: itt a Wizz Air Hitelkártya!

2009. április 16. 13:45

Közös, úgynevezett co-branded hitelkártyát dobott piacra 2009. április 14-től az Erste Bank Hungary Nyrt. és a Wizz Air, Közép-Kelet Európa legnagyobb diszkont légitársasága. A MasterCard típusú Wizz Air Hitelkártya kiemelkedik a légitársaságokkal közös hitelkártyák sorából, mert a hozzá kapcsolódó pontgyűjtő programmal a repülés még könnyebben elérhetővé válik.  

Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője elmondta: a Wizz Air Hitelkártya különlegessége, hogy ez az első, diszkont légitársasággal közös hitelkártya Magyarországon, amely a hozzá kapcsolódó pontgyűjtő programmal széles körben könnyen elérhetővé teszi a repülést.

A Wizz Air Hitelkártya birtokosok minden vásárlásukkal - legyen az szupermarket, benzinkút vagy bármi egyéb - pontokat gyűjtenek, amelyeket Wizz Air szolgáltatásokra válthatnak be. Fontos előnye a pontgyűjtő programnak, hogy az összegyűjtött pontokból nemcsak repülőjegy, hanem további, foglaláskor felmerülő szolgáltatás is megvásárolható (például repülőtéri illeték, poggyászköltség).

A pontgyűjtő program igen vonzó: minden vásárlásra elköltött 100 forint után 2 pontot kap a kártyabirtokos, ha Wizz Air szolgáltatást vásárol, akkor 100 forintonként 4 pont jár. Sőt, a hitelkártya-számla megnyitásától számított 3 hónapban, az úgynevezett Üdvözlő időszakban a vásárlásokkal összegyűjtött pontokat megháromszorozzák. 1 pont 1 forintot ér. Így például, ha a kártyabirtokos havi 60 000 forintot elkölt vásárlásra, az Üdvözlő időszak figyelembevételével egy év alatt 21 600 pontot gyűjthet össze, amelyért már számos európai nagyvárosba eljuthat.

További akcióként a Wizz Air egy évig nem számít fel foglalási díjat azon utasainak, akik Wizz Air kártyával foglalják utazásukat. Ráadásul a bank a Wizz Air Hitelkártya első éves díját 2009. december 31-ig elengedi. Természetesen a Wizz Air Hitelkártya a hitelkártyák valamennyi általános előnyét és kényelmét biztosítja.

Ábrán György, a Wizz Air kereskedelmi vezérigazgató-helyettese a termékkel kapcsolatban elmondta: "A Wizz Air szándéka az volt, hogy egy olyan kedvezményprogramot alakítson ki, amely a magyar piacon elérhető, légitársaságokhoz kapcsolódó pontgyűjtő programokhoz képest előnyösebb és rugalmasabb, ezáltal a repülést még közelebb hozza az emberekhez. Külön figyelemre méltó, hogy a pontokat időbeli és szezonális korlátozás nélkül fel lehet használni. Ráadásul a pontokból részösszeg is fizethető, ezért nem kell az utazást ahhoz igazítanunk, hogy mikorra gyűlik össze a repülőjegyre elegendő pontmennyiség."

 

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?