6 °C Budapest

Utazók, figyelem: itt a Wizz Air Hitelkártya!

2009. április 16. 13:45

Közös, úgynevezett co-branded hitelkártyát dobott piacra 2009. április 14-től az Erste Bank Hungary Nyrt. és a Wizz Air, Közép-Kelet Európa legnagyobb diszkont légitársasága. A MasterCard típusú Wizz Air Hitelkártya kiemelkedik a légitársaságokkal közös hitelkártyák sorából, mert a hozzá kapcsolódó pontgyűjtő programmal a repülés még könnyebben elérhetővé válik.  

Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági üzletágának vezetője elmondta: a Wizz Air Hitelkártya különlegessége, hogy ez az első, diszkont légitársasággal közös hitelkártya Magyarországon, amely a hozzá kapcsolódó pontgyűjtő programmal széles körben könnyen elérhetővé teszi a repülést.

A Wizz Air Hitelkártya birtokosok minden vásárlásukkal - legyen az szupermarket, benzinkút vagy bármi egyéb - pontokat gyűjtenek, amelyeket Wizz Air szolgáltatásokra válthatnak be. Fontos előnye a pontgyűjtő programnak, hogy az összegyűjtött pontokból nemcsak repülőjegy, hanem további, foglaláskor felmerülő szolgáltatás is megvásárolható (például repülőtéri illeték, poggyászköltség).

A pontgyűjtő program igen vonzó: minden vásárlásra elköltött 100 forint után 2 pontot kap a kártyabirtokos, ha Wizz Air szolgáltatást vásárol, akkor 100 forintonként 4 pont jár. Sőt, a hitelkártya-számla megnyitásától számított 3 hónapban, az úgynevezett Üdvözlő időszakban a vásárlásokkal összegyűjtött pontokat megháromszorozzák. 1 pont 1 forintot ér. Így például, ha a kártyabirtokos havi 60 000 forintot elkölt vásárlásra, az Üdvözlő időszak figyelembevételével egy év alatt 21 600 pontot gyűjthet össze, amelyért már számos európai nagyvárosba eljuthat.

További akcióként a Wizz Air egy évig nem számít fel foglalási díjat azon utasainak, akik Wizz Air kártyával foglalják utazásukat. Ráadásul a bank a Wizz Air Hitelkártya első éves díját 2009. december 31-ig elengedi. Természetesen a Wizz Air Hitelkártya a hitelkártyák valamennyi általános előnyét és kényelmét biztosítja.

Ábrán György, a Wizz Air kereskedelmi vezérigazgató-helyettese a termékkel kapcsolatban elmondta: "A Wizz Air szándéka az volt, hogy egy olyan kedvezményprogramot alakítson ki, amely a magyar piacon elérhető, légitársaságokhoz kapcsolódó pontgyűjtő programokhoz képest előnyösebb és rugalmasabb, ezáltal a repülést még közelebb hozza az emberekhez. Külön figyelemre méltó, hogy a pontokat időbeli és szezonális korlátozás nélkül fel lehet használni. Ráadásul a pontokból részösszeg is fizethető, ezért nem kell az utazást ahhoz igazítanunk, hogy mikorra gyűlik össze a repülőjegyre elegendő pontmennyiség."

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. december 4. 07:02
Napjainkban egyre többet beszélgetek a gazdagságról, gazdagodásról, annak korlátairól. Lehet nagyon...
MEDIA1  |  2022. december 3. 11:24
A Csináljuk a fesztivált! idén több mint 10 év szünetet követően először tavasszal jelentkezett új e...
Bankmonitor  |  2022. december 3. 10:37
A Magyar Nemzeti Bank értékelése szerint 2022. végére a lakáscélú jelzáloghitelek átlagos THM (telje...
MNB Intézet  |  2022. december 2. 10:10
Az ember közösségi lény. Barátaink, szeretteink boldogsága számunkra is boldogság forrása. De mitől...
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 4. vasárnap
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?