2020. február 25. kedd Géza

Pénzcentrum fórum

Egy kisebb karambol is végzetes lehet ezekben a kocsikban: te is ilyet vettél? + videó (5)

Tulajdonos: blablablablablah, létrehozva: 2019. június 29., szombat 16:58

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. június 30., vasárnap 19:05

TSÓKOLOM,STIMMEL. AZÉRT ÉN MARADOK A SZEMÉLYAUTÓNÁL. VÁLLALOM A KOCKÁZATOT. ÁLTALÁBAN,NEM ÉRTEM A FONTÁLIS ÜTKÖZÉST. AMIKOR LÁTOM,HOGY NINCS MENEKVÉS,AKKOR IS INKÁBB AZ ÚT JOBB SZÉLE FELÉ PRÓBÁLOK MENEKÜLNI! SZERINTEM TEHÁT,NEM A VEZETŐ MELLETTI,HANEM A MÖGÖTTI ÜLÉS,INKÁBB BALESETVESZÉLYES. AKINEK MEG ESETLEG,NEM MONDTA EL AZ OKTATÓJA, AZT MOST MEGTESZEM ÉN. RAJTUNK KÍVÜL ,MINDENKI RÉSZEG - MA MÁR A KÁBÍTÓSZEREST IS HOZZÁTEHETJÜK - , MÉGIS EGYBEN KELL HAZAÉRNÜNK! A KOCSI,AZ LEHET,HOGY SÉRÜLNI FOG. KOCSIT,TUDOK VENNI MÁSIKAT,DE BELŐLEM CSAK EGY VAN. EZÉRT, NAGYON KELL VIGYÁZNI REÁM. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

struggler, 2019. június 29., szombat 22:37

Már jóideje mondom hogy a megoldás a csőrös kamion. OK, sokat eszik, nagy a holttere, de élve szállsz ki belőle ha személygépkocsival ütközöl.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. június 29., szombat 22:06

TSÓKOLOM,STIMMEL. JAPÁN. AMI FONTOSABB, MI VAN A MÉG MEGLÉVŐ SAMARA, KOCKA LADA, SKODA FELICIA ÉS ELŐTTI TÍPUSOK, WATRBURG,KISPOLSZKI TÖRÉSTESZTJEIVEL? IGAZ, TÖMEGESEN NINCSENEK. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

1gyalogos, 2019. június 29., szombat 17:53

a gallytörő rácsot is be kell tiltani mert azzal találkozva nincs esély a túlélésre.

Válasz erre | Előzmény

blablablablablah, 2019. június 29., szombat 16:58

A végén pedig egy jó kis hitelreklám, gratulálok. Jól ráparáztatni a csórókat, hogy adósodj, fogyassz, tartozz mert régi a kocsid és meghalsz.
Az a Mazdát mint céget minősíti, hogy jobban rohad a 2003-as modellje mint egy 30 éves Vectra.
Az a 98-as corolla nem azért csuklott össze mert rohadt volt, hanem mert akkoriban még nem voltak nagy szilárdságú acélok és ennyi. A 2015-ös ugyanígy fog összecsuklani 15 év múlva egy akkori modellel szemben és lesz egy lenézett romhalmaz.
Elhiszem, hogy futtatni kell az autógyárakat és az importőröket de nagyon átlátszó. Gratula Gablini úrnak a háttérben! :D
P.S. Ha mindenkinek öreg a kocsija, mert ugye a magyaroké az, senki sincs igazi veszélyben mert nagy az esélye, hogy egy másik öreg autóval csattan, az esélyek kiegyenlítődnek.
Inkább a Suvokat és egyéb ízléstelen vackokat kéne kitiltani vagy minimum C.-s jogsi alá tenni mert más kárára biztonságosak, egy átlag autó nem a Suv törészónájával találkozik hanem a kerekével és egyéb kemény dolgaival pl. bölcsőjével és ez nem igazán korrekt. Ráadásul pont azok veszik, akik tudják magukról hogy nem vezetnek túl jól de így biztonságot kapnak. Azontúl hatalmas helyet foglalnak, szegélytől felezőig, a tulaj nem látja be, sok a holttér, sem átugrani sem megkerülni nem lehet őket.
Ezt nagyobb gondnak tartom.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS