Nagynehezen túlélte a járványt a magyar sörműhely: különleges palackokkal tarolnak

Nagynehezen túlélte a járványt a magyar sörműhely: különleges palackokkal tarolnak

2021. március 16. 08:14

A vezetők igazi megmérettetése nem csak a hosszas, lassú építkezés, hanem a váratlan helyzetek által kiprovokált ösztönös cselekvéssorozat. Így tette próbára a tavalyi év azt a fiatal kiskunfélegyházi vállalkozót, aki egy hónappal azt követően, hogy átvette a helyi sörfőzde vezetését, nyakába szakadt az azóta is tartó pandémiás időszak. A kézműves sörökkel kikövezett vállalkozóvá válás útjáról, a koronavírussal terhelt tavalyi évről és a jövőről a tulajdonos, sörmester, Balogh Máté számolt be a HelloVidéknek.

A vállalkozók gyermekeként felnövekvő fiatal sörfőzőt útkeresése először a Szegedi Tudományegyetem földrajz szakára vezérelte, azonban már rögvest az alapképzés elvégzését követően ráébredt, neki mégsem a korábban elképzelt tanári pálya van megírva. Mivel családja révén volt alkalma betekinteni egy vállalkozás mindennapi működésébe, ez az individuális csapás vonzotta magához, a kérdés pedig csupán csak az volt, mire alapozva építse fel azt a bizonyos álmokból szőtt várat?

A sörmesterrel a HelloVidék beszélgetett

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?