30 °C Budapest

Címke: őrmester (13 cikk)

Pénzcentrum/Index.hu | 2018. július 25. 10:01

Évi 520 ezer forinttól eshetnek el a rendőrök

Széteshet a rendőrség, ha elfogadják az új szabályozást, miszerint 2019. január elsején megszűnik a túlórák kifizetésének lehetősége, vagyis onnantól kezdve a túlórákat csak csúsztatással, azaz szabadnappal lehet ellentételezni.

Pénzcentrum | 2011. július 19. 18:32

Így szabják át a katonanyugdíjat: élet a korkedvezmény eltörlése után

A katonáknak sem kellene az öregségi nyugdíjkorhatár eléréséig dolgozniuk - derül ki a Honvédelmi Minisztérium honlapján közzétett stratégiából. Öt évvel korábban rendelkezési állományba vonulhatnak, és csak veszélyhelyzet, megelőző védelmi helyzet vagy rendkívüli állapot kihirdetése esetén mozgósítanák őket. Tizenöt év tényleges szolgálati idő után 52 éves korukban választhatnák a könnyített szolgálatot.

Pénzcentrum | 2011. január 21. 18:02

Arcon köpte a rendőrt a villamoson cigiző hepatitiszes

A Készenléti Rendőrség munkatársa élettársával tartott hazafelé 2011. január 17-én, mikor este 9 órakor szabadidős intézkedése során hivatalos személy elleni erőszak sértettjévé vált, Budapest IX. kerületében közlekedő villamossal történő utazása során.

Pénzcentrum | 2011. január 14. 16:02

Kirabolták az iparmágnást - 330 millió volt a zsákmány

Vasrúddal rontottak rá betörők Anglia egyik legnagyobb építőipari vállalatának dúsgazdag alapítójára. A megrémült 83 éves iparmágnástól és családjától a rablás során készpénzt és egyéb értéktárgyakat követeltek a betörők, ezután átkutatták a házat és végül közel egymillió fontot (330 millió forint) érő ékszerekkel megpakolva távoztak a családi birtokról.

Pénzcentrum | 2009. október 15. 18:47

Íme, a leghatékonyabb rendőr

Egy ember, akiről a világ bármely rendőre példát vehet: a suffolki Ali Livingstone több, mint 1 000 embert tartóztatott le 18 hónap alatt. Ezzel hivatalosan is ő lett Nagy-Britannia leghatékonyabb rendőre.

Pénzcentrum | 2009. április 27. 05:40

A legtutibb munkahely: pótlékok, illetmények, támogatások serege

Szekeres Imre honvédelmi miniszter a napokban jelentette be, hogy a honvédség 3000 katonát vehet fel a jövőben. A szervezet válságos időkben is stabil munkahelyet jelenthet a szerződéses katonák számára, és az biztos, hogy pótlékokban és juttatásokban sem veheti fel velük senki a harcot!

Pénzcentrum | 2005. szeptember 2. 09:06

Pénzjutalom és emléklap három adórevizornak és két pénzügyőrnek

Pénzjutalmat és emléklapot kapott három adórevizor és két pénzügyőr, akik vizsgálataik során mintegy 1.1 milliárd Ft jogosulatlan áfa-visszaigénylés kifizetését akadályozták meg. A ceremóniára tegnap került sor a Pénzügyminisztériumban. Veres János pénzügyminiszter az MTI szerint elmondta: a jelentős felderítés Fejér megyében történt, ahol egy nyolc cégből álló vállalkozói csoport több