6 °C Budapest

COVID-biztosítást vezet be a Wizz Air: ezekre fizetnek majd

2021. január 28. 21:01

A Wizz Air bejelentette COVID-19 biztosítási fedezetét, amely ezentúl az utasbiztosítási csomag részét képezi. Az utazni vágyók a wizzair.com oldalon vásárolhatják meg a légitársaság és partnere, a Chubb biztosító társaság által nyújtott biztosítást.

A Wizz Air ügyfelei olyan utasbiztosítást vásárolhatnak, amely már fedezi a koronavírus járvány miatti járattörléseket és a külföldi utazás során felmerülő esetleges orvosi költségeket is. A Wizz Air Utasbiztosítás többek között fedezi, az utas külföldön történő COVID 19 fertőződése miatti egészségügyi költségeket, valamint a meghosszabbított tartózkodás miatti további felmerülő addicionális költségeket (bizonyos összeghatárig). Azért kell lemondani az utazást, mert indulás előtt COVID-19 vírussal fertőződött meg? A Wizz Air Utasbiztosítás ebben az esetben is segítséget nyújt.

A Wizz Air utasbiztosítása fedezi továbbá az elveszett, ellopott vagy megrongálódott poggyászok, illetve lekésett járatok költségeit is. A biztosítás felhasználási feltételekhez kötött. Az utasbiztosítás mellett a Wizz Air egyes országokban egyéni törlési fedezetet is biztosít. Mindkét opció megvásárolható a foglalás során a Wizz Air weboldalán és mobil alkalmazásában, egyirányú és retúrjegyekre egyaránt. A felhasználási feltételek az alábbi linken találhatóak.

A WIZZ-nél elkötelezettek vagyunk az utazási élmény folyamatos fejlesztésében. Akár a foglalási folyamatról, a fedélzeti kiszolgálásról, vagy egyéb szolgáltatásainkról van szó, a lehető legkényelmesebb, és zökkenőmentes utazást tartjuk szem előtt. A bővülő utasbiztosítási csomagunkkal utasaink nyugodtak lehetnek, hiszen a COVID-19 miatti váratlan események ellen is biztosítva lesznek

- mondta Radó András, a Wizz Air senior kommunikációs menedzsere.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm