17 °C Budapest
Orbán Viktor: csak ekkor nem lesz szükség további szigorításokra

Orbán Viktor: csak ekkor nem lesz szükség további szigorításokra

2020. november 4. 08:45

A kórházi kapacitások áttekintésével kezdte meg munkáját ma reggel az operatív törzs, majd 8 órakor kormányülés lesz - közölte a Facebokon Orbán Viktor. Hozzátette, hogy ha betartjuk a szabályokat, akkor a mostani szigorítások elegendőek lesznek és nem lesz szükség újabb intézkedésekre.

Reggel hatkor megkezdte munkáját az operatív törzs: áttekintik a kórházi kapacitásokat, számba veszik a rendelkezésre álló ágyakat, a beüzemelt és beüzemelhető lélegeztetőgépeket, a szükséges és rendelkezésre álló ápolónőket és orvosokat - mondta el Orbán Viktor me reggeli Facebook-videójában.

Ha összefogunk és mindannyian betartjuk a szabályokat, akkor a mostani szigorítások elegendőek és nem lesz szükség újabb intézkedésekre

- húzta alá a kormányfő. Hozzátette, 8 órától folytatódik a kormányülés, ahol Palkovics László És Varga Mihály számol be a gazdasági akcióvédelmi terv állásáról.

Fotó: Facebook

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 29. 07:30