Megnyitja kapuit a magyar szállodalánc: elindulhatnak végre nyaralni a magyarok?

MTI
2020. május 12. 12:44

Újranyitja május 15-én két szállodáját az Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójához tartozó Hunguest Hotels, a többi, nem tartós felújítás alá kerülő szálloda többsége a tervek szerint legkorábban május 29-től, a pünkösdi hosszú hétvégére lesz újra foglalható - közölte az Opus Global és a Hunguest Hotels.

A közleményben hangsúlyozzák, a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett nyitják újra a szállodákat. Május 15-én a szegedi Forrás és a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra nyitja meg kapuit, a két - korlátozott szolgáltatásokkal - nyitó szállodába speciális ajánlatokkal foglalhatnak a pünkösdig tartó időszakban pihenni vágyók.

A nem tartós felújítás alá kerülő szállodák - a Saliris Resort - Spa & Konferencia Hotel Egerszalók, Hotel Aqua-Sol és Apollo Hajdúszoboszló, Hotel Erkel Gyula, Hotel Répce Gold Bükfürdő, Hotel Freya Zalakaros és Hotel Sóstó Nyíregyháza - a tervek szerint május 29-től, a tapolcai Hotel Pelion pedig június közepétől várja a vendégfoglalásokat.

Az újranyitások végleges időpontjai a városi fürdőkomplexumokkal összehangoltan, a fürdőket érintő korlátozó intézkedések feloldásának függvényében véglegesítik. Az újranyitást fokozott járványügyi óvintézkedések előzik meg. A Hunguest Hotels saját Covid-kódexet készített a biztonság elősegítése érdekében, amelyből valamennyi munkatárs vizsgát tesz.

A szállóvendégek biztonsága érdekében fokozott és szigorú higiéniai szabályokat vezettek be, amelyeket folyamatosan ellenőriznek. A közösségi terekben fertőtlenítőpontokat helyeznek el, a megfelelő távolságtartás érdekében tágasabb elhelyezést biztosítanak az éttermekben, wellness pihenőterekben és minden közösségi térben - írják a közleményben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem