15 °C Budapest
Elvennék a vásárlók kedvét a homeopátiás szerektől: nagy változás jöhet a patikákban

Elvennék a vásárlók kedvét a homeopátiás szerektől: nagy változás jöhet a patikákban

2018. december 10. 09:32

Ha a Parlament elfogadja az egészségügyi törvénycsomagot, januártól írásban kell tájékoztatni a pácienseket a homeopátiás gyógyszer ajánlásakor.

Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke szerint ha a Parlament januárban elfogadja az egészségügyi törvénycsomagot, a homeopátiás készítmények dobozán a vásárlókat figyelmeztető feliratot kell majd elhelyezni. Hankó szerint például ilyen lehetne az, ha feltüntetnék, a termék hatásossága nem bizonyított - írja a hvg.hu.

Hankó Zoltán szerint a lelkiismeretesen eljáró orvosok és patikusok eddig is elmondták, hogy nem bizonyított a homeopátiás szerek hatákonysága, de a törvény elfogadása esetén ez már kötelezővé is lenne.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?