21 °C Budapest
18 órán át várt a beteg a sürgősségin

18 órán át várt a beteg a sürgősségin

2017. október 30. 08:32

18 órán keresztül várakozott a budapesti Jahn Ferenc Kórház sürgősségi osztályán az az asszony, aki édesapját kísérte az intézménybe - adta hírül az RTL Klub híradója.

Délután négy órakor érkezett és másnap délelőtt háromnegyed tizenegykor került sorra egy asszony és édesapja a budapesti Jahn Ferenc Kórház sürgősségi osztályán. Nem ők voltak az egyetlenek, akik hosszú időn át várakoztak a kórházban, sokan vészelték át az éjszakát a sürgősségi folyosóján. Az RTL Klub Híradójának nyilatkozó asszony azt mondta, volt, aki a földön, más a székeken próbált aludni egy kicsit.

Az RTL kereste a kórházat, hogy megtudja, mi az oka annak, hogy a betegeknek ilyen sokat kell várni az ellátásra, de senkit nem értek el az intézményből. Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ annyit közölt, hogy a kórház sürgősségi osztályán naponta átlagosan 90-100 beteget látnak el, az orvosok mindent megtesznek a biztonságos, magas szakmai színvonalú ellátás érdekében.

Másnap az RTL stábja rejtett kamerával maga is meggyőzödött arról, hogy még akkor is több órás várakozási idő van, ha egyébként alig van beteg. Betegek úgy beszéltek 10-13 órás veszteglésekről, mint ami mindennapos a kórházban.

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?