18 °C Budapest

Olcsóbb a fertőtlenítőszer, mint az antibiotikum

MTI
2016. április 8. 09:31

Az ellenőrzések miatt 20 százalékkal javult a napi takarítás minősége a budapesti Bajcsy-Zsilinszky kórházban, és csökkent a fertőzések aránya is - írta pénteken a Magyar Nemzet.

Bodnár Attila, az intézmény főigazgatója egy rendezvényen azt mondta, a kórházban négy osztályon UV-lámpával ellenőrizték a takarítás minőségét, az adatokat megosztották a takarítókkal, majd folyamatosan figyelték a változásokat. A főigazgató szerint az ellenőrzés előtt "elkeserítőek" voltak az eredmények.

A Magyar Nemzet kérdésre válaszolva a főigazgató azt mondta, nem vettek fel több takarítót, és bár a fertőtlenítő szerre többet költenek, az még mindig olcsóbb, mint azok az antibiotikumok, amelyekkel gyógyítják a fertőzést elkapott betegeket.

Megjegyezte, hogy ezekbe a fertőzésekbe bele is lehet halni.

Ezzel egy időben több beteg arról számolt be a Magyar Nemzetnek, hogy a legtöbb kórházban sem fertőtlenítő, sem szappan, több helyen még vécépapír sincs.

NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?