18 °C Budapest
Van, aki havi bérének hatszorosát kapta

Van, aki havi bérének hatszorosát kapta

Pénzcentrum
2016. február 5. 09:33

A mentősök megpróbáltatásai után csütörtökön számos kórházi dolgozónak okozott meglepetést a fizetésről szóló banki értesítés - írja a Népszabadság.

Változatlanul nem boldogul az állam a központi bérszámfejtéssel - gondolhatták a mentősök után azok a kórházi dolgozók, akik több vagy kevesebb pénzt kaptak januári járandóságukhoz képest. Volt, akinek a bankszámláján a vártnál tízezrekkel szerényebb összeg szerepelt, vagy esetleg havi bére hatszorosa.

De nem csak a fizetési utalásokkal nem bírt el a kincstár új szoftvere: mint egy kórházigazgató a lapnak jelezte, az adóbevalláshoz kitöltött munkáltatói igazolások is hibásak azoknál a dolgozóknál, akik utazási visszatérítésre jogosultak.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?