2020. december 1. kedd Elza

Koronavírusos a TV2 műsorvezetője: "A gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik"


Koronavírus-fertőzött lett Barta Sylvia, a TV2 meteorológusa - írja a Bors.

"Ízületi fájdalmaim és lá­zam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza. Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk a családommal. Fel sem merült, hogy elkaphatom" - mondta a lapnak Barta Sylvia. Hozzátette azt is, hogy miután gyanakodni kezdett, felhívta a háziorvosát, majd tesztnek vetette alá magát, amelynek eredménye pozitív lett.

Most már több mint há­rom hete nem jártam embe­rek között, szigorú karanténba vonultam. És ez még így is lesz. Szerencsére minden segítsé­get megkapok a nagyszerű or­vosoktól, biztonságban érzem magam. A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik

- mondta az 50 éves, kétgyermekes meteorológus.

Nemrég derült ki a magyar olimpikon Kapás Boglárkáról is, hogy koronavírusos. Hivatalos közösségi oldalain jelentette be az uszónő, hogy két tesztet végeztek nála, és a második pozitív lett. Ezért a sportoló 14 napos kötelező karanténba került, nem hagyhatja el a lakását.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk