Szélesebb körű kedvezmények az AEGON-nál

2010. november 2. 13:02

Az AEGON is beszáll az év végi KGFB kampányba. Idén szélesebb körű kedvezményeket kínálnak volt és leendő ügyfeleiknek. A társaság 2010-ben növelni tudta piaci részesedését, a jövőben pedig az ügyfélmegtartásra és a kockázatarányos ügyfélszerzésre fog törekedni.

Az AEGON nem szeretne változtatni a "győztes taktikán", ezért most sem száll be a piacot évek óta jellemző árháborúba, viszont bizonyos célcsoportoknak jelentős kedvezményeket biztosítanak. 

A társaság klasszikus elemei (hűség-együttkötési-, kármentes-, gyermek-, folyószámlás és éves díjfizetési kedvezményei) továbbra is megmaradnak. A jogosultak köre azonban bővül: Most a KGFB-hez együttkötési kedvezmény jár, ha a szerződővel közös háztartásban élő hozzátartozó köt egy másik AEGON-os biztosítást. A cég a visszatérő ügyfeleket is díjazza (visszatérők kedvezménye), illetve a hűség kedvezmény adható akkor is, ha a szerződővel közös háztartásban élőnek AEGON-os biztosítása van.

Az új elemek közül kiemelték a gépjárművásárlók kedvezményét (tulajdonos, vagy üzemben tartó változás esetén), illetve a Máshol Casco kedvezményt, ami akkor jár, ha az ügyfél rendelkezik egyedi casco biztosítással, de azt nem az AEGON-nál kötötte.

A tavalyi évhez hasonlóan azokat is jutalmazzák, akik e-mail címüket vagy mobilszámukat megadják.

A biztosítónak jelenleg 370 ezer élő szerződése van a KGFB piacon. 2010-ben 250 ezer új ügyfél érkezett a társasághoz, mintegy 100 ezer felmondással szemben, ami nettó 150 ezer fős többletügyfelet jelent.  A Casco területén 40 ezres klienslétszámuk van, amiben benne van a 2010-es 14 ezer darab új szerződő is.

Az AEGON idén kiemelten foglalkozik a nem taxis, a kármentes és rutinos vezetőkkel; a kisgyermekesekkel; akiknek már volt AEGON-os biztosítása, illetve köt egyet; van máshol cascoja, valamint aki év közben autót vesz.

A kedvezmények maximum 30 százalékát érhetik el az alapdíjnak, és szélesebb réteget érintenek, mint tavaly. 2011-ben a minimális díj 14 004 forint, ami havonta 1167 forintot jelent. A társaság főként a 35-45 éves korosztálynál, a 38-60 kilowatt teljesítményű, és az 1150-1500 köbcentis járműveknél áll első helyen a piacon. 

Az AEGON átlagdíjai 20-21 ezer forint körül mozognak, igaz vannak olcsóbbak is a piacon, de a biztosító nem száll be az értelmetlen árversenybe. Az viszont elgondolkodtató, hogyan oldja meg a kárrendezést az a biztosító, aki mindenben a legolcsóbb ajánlattal áll elő.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A biztosító interneten keresztül is toboroz ügyfeleket mind az aegon.hu-n, mind az aegondirekt.hu-n tájékozódhatunk az aktualitásokról.

A 2009. áprilisában induló AEGONdirekt.hu 2011-ben a nagy sikerre való tekintettel megkezdi működését Szlovákiában és Lengyelországban is. 2012-től pedig Törökországban, Romániában és Csehországban folytatódik a terjeszkedés. Az AEGONdirekt.hu célja hazánkban 10 ezer kötelező biztosítás és 1000 darab új CASCO szerződés megkötése a következő évben.

 


 


 

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2022. május 26. 20:12
Ha ész nélkül osztogatod a pénzt a választás előtt és ezer-ezerötszáz milliárd forintos lyukat ütsz...
MEDIA1  |  2022. május 26. 19:19
People Group néven folytatja tevékenységét a jövőben a 1080p Reklám- és médiaügynökség – közölték la...
Bankmonitor  |  2022. május 26. 15:30
2022. első negyedévében korábban sohasem látott mélységbe zuhant a születésszám, így még egy lépésse...
MNB Intézet  |  2022. május 26. 10:43
A közösségi média nemcsak mindennapi privát életünkre van hatással, hanem a gazdaságra is. Talán nem...
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?