10 °C Budapest

Oroszországban is sikeres a magyar pénzügyi tanácsadó

2009. november 26. 13:02

A magyar pénzpiac egyik vezető független pénzügyi tanácsadó szervezeteként ismert GLB Global Life Broker Holding Kft. hazánkban tavaly megduplázta, Oroszországban pedig megötszörözte forgalmát.

A 2004-ben alakult - ma már száz százalékban magyar tulajdonú- GLB Holding az egyik legnagyobb személybiztosítási alkuszként van jelen a hazai piacon. A biztosítási alkuszok között a TOP 10-ben szerepel: ebben az összehasonlításban kizárólag a többes alkuszok előzik meg. Magyarországon a cég tavalyi árbevétele 1,17 milliárd forintot tett ki, az idén pedig - bár árbevétele csökkent - háromezer új ügyféllel növekedett.

A cég négy évvel ezelőtt lépett be az orosz piacra is, amely bár méreteiből adódóan óriási kihívást jelentett számára, mégis mind a mai napig kiemelkedő sikereket könyvelhet el. A kontinensnyi országban a GLB Holding az egyetlen magyar brókercég, amely képes volt talpon maradni, és ráadásul 2007-ről 2008-ra egyedülálló módon megötszörözni forgalmát.

Folyamatosan bővülő ügyfélkörnek Magyarországon és Oroszországban is olyan pénzügyi termékeket kínálnak, amelyeknél nagy hangsúlyt fektetnek a befektetési alapokon elért hozamok által kínált megtakarítási lehetőségekre. Termékkínálatukban forint és euró alapú nyugdíj kiegészítés célú kötvények, hitel- személy- és vagyonbiztosítási konstrukciók is szerepelnek. A GLB bevételének majd' 100 százalékát a személybiztosítások teszik ki, és legfőbb - de nem egyedüli - partnere az ALICO csoporthoz tartozó AHICO Biztosító Zrt.

A Holding közel ötszáz munkatársa segítségével az ország egész területén kínál pénzügyi megoldásokat, tevékenységüket 2010 tavaszán kiterjesztik Szlovákiára, majd a jövőben lépésről lépésre a többi szomszédos országra is.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 13:12
Az uniós értékek magyarországi érvényesüléséről szóló új EP-állásfoglalás számos aggodalmat fogalmaz...
Bankmonitor  |  2024. április 25. 12:53
A közkedvelt lakástakarék-pénztárak tavaly új erőre kaptak, jelenleg már 3 szolgáltató is verseng eg...
Kiszámoló  |  2024. április 25. 11:20
Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből...
MNB Intézet  |  2024. április 25. 11:11
Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni....
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem