11 °C Budapest

Azonnali segítséggel jutalmazza a hűséget a Genertel

2009. november 9. 09:47

Nem csak az újonnan, egy másik biztosítótól érkező autósokat várja kedvezményekkel a Genertel az idei kampányban, hanem gondol a már meglévő ügyfeleire is, akik amellett, hogy jövőre is kedvező díjat kaphatnak direktbiztosítójuktól, egy egész Európára szóló ingyenes assistance szolgáltatásra is számíthatnak.


Csikós Dániel

"A hűséges ügyfeleknek szóló ajánlatunkban a gépjármű-felelősség assistance fedezet 2010-ben érvényes, és az autó váratlan műszaki meghibásodása esetén jelent azonnali segítséget az autósnak akár Magyarországon, akár külföldön."- hangsúlyozta Csikós Dániel, a Genertel direktbiztosító vezérigazgatója. Hozzátette: Meggyőződésünk ugyanis, és ezt a biztosítónk által a közelmúltban készíttetett felmérés is alátámasztja, hogy ügyfeleinknek nem csak az ár, hanem szolgáltatásaink minősége is fontos.

Ha például a gépjármű műszaki meghibásodás következtében menetképtelenné válik, a Genertel gépjármű-felelősség assistance segélyautót vagy autómentőt küld a helyszínre, de az alapokon túl több kiegészítő szolgáltatás is választható. "Gyakran előfordul, hogy az ügyfelet el kell juttatni lakóhelyére, vagy az eredeti úti céljához, ha viszont ez nem lehetséges, még mindig rendelkezésre áll egy bérautó, esetleg éjszakai szállást is finanszíroz a biztosító."- ismerteti a lehetőségeket Sebestyén László értékesítési igazgató.

Harap a Genertel: megmozgatnák az eddig nem váltók tömegét

A már említett kutatásból kiderül az is, hogy a Genertel biztosító ügyfeleinek többsége ugyan azért szerződött a biztosítóval, mert itt találta meg a számára legkedvezőbb díjat, több mint egyharmaduk a díj/szolgáltatást arányt emelte ki választása indokaként. Sokaknak volt fontos az is, hogy a biztosító a Generali leányvállalataként hosszútávon is biztos anyagi háttérrel rendelkezik, és többen kiemelték a Genertel kárrendezési szolgáltatásainak minőségét is.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Minden KGFB-hír egy csokorban!

NEKED AJÁNLJUK
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?