Azonnali segítséggel jutalmazza a hűséget a Genertel

2009. november 9. 09:47

Nem csak az újonnan, egy másik biztosítótól érkező autósokat várja kedvezményekkel a Genertel az idei kampányban, hanem gondol a már meglévő ügyfeleire is, akik amellett, hogy jövőre is kedvező díjat kaphatnak direktbiztosítójuktól, egy egész Európára szóló ingyenes assistance szolgáltatásra is számíthatnak.


Csikós Dániel

"A hűséges ügyfeleknek szóló ajánlatunkban a gépjármű-felelősség assistance fedezet 2010-ben érvényes, és az autó váratlan műszaki meghibásodása esetén jelent azonnali segítséget az autósnak akár Magyarországon, akár külföldön."- hangsúlyozta Csikós Dániel, a Genertel direktbiztosító vezérigazgatója. Hozzátette: Meggyőződésünk ugyanis, és ezt a biztosítónk által a közelmúltban készíttetett felmérés is alátámasztja, hogy ügyfeleinknek nem csak az ár, hanem szolgáltatásaink minősége is fontos.

Ha például a gépjármű műszaki meghibásodás következtében menetképtelenné válik, a Genertel gépjármű-felelősség assistance segélyautót vagy autómentőt küld a helyszínre, de az alapokon túl több kiegészítő szolgáltatás is választható. "Gyakran előfordul, hogy az ügyfelet el kell juttatni lakóhelyére, vagy az eredeti úti céljához, ha viszont ez nem lehetséges, még mindig rendelkezésre áll egy bérautó, esetleg éjszakai szállást is finanszíroz a biztosító."- ismerteti a lehetőségeket Sebestyén László értékesítési igazgató.

Harap a Genertel: megmozgatnák az eddig nem váltók tömegét

A már említett kutatásból kiderül az is, hogy a Genertel biztosító ügyfeleinek többsége ugyan azért szerződött a biztosítóval, mert itt találta meg a számára legkedvezőbb díjat, több mint egyharmaduk a díj/szolgáltatást arányt emelte ki választása indokaként. Sokaknak volt fontos az is, hogy a biztosító a Generali leányvállalataként hosszútávon is biztos anyagi háttérrel rendelkezik, és többen kiemelték a Genertel kárrendezési szolgáltatásainak minőségét is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Minden KGFB-hír egy csokorban!

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 16. 19:44
Starcz Ákos vezérigazgató megkeresésünkre azt mondta, szerinte ez nem kirívó egy ekkora szervezetben...
Holdblog  |  2022. május 16. 12:31
Annak ellenére, hogy a stagfláció nem elkerülhetetlen folyamat, a gazdaságra nehezedő terhek hosszú...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 14. 20:09
Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a he...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 13. 07:35
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy munka miatt költöznöm kell, ezért arra gondoltam, hogy le...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?