16 °C Budapest

Kgfb: mindent megmutatnak a kalkulátorok? Rejtett kedvezmények

2009. november 2. 13:32

Az AEGONdirekt.hu összegyűjtötte azokat az akciókat a kötelező biztosító váltással kapcsolatban, amelyeket az internetes ár-összehasonlító kalkulátorok nem, vagy csak részben jelenítenek meg. Ezek az akciók sok esetben még kedvezőbbé tudják tenni a kötelező biztosítás díját, így mindenkinek érdemes ezen akciókat is figyelembe venni.

Az AEGONdirekt.hu direktbiztosítási szolgáltató is két akcióval indult a kötelező kampányban, amelyek önmagukban is igénybe vehetők: havi 1 forintért kínálnak most lakásbiztosítást, valamint az AEGON Magánnyugdíjpénztári be- illetve átlépés esetén egy 5000 forintos kupont is adnak, amivel bármilyen biztosításuk díjára az ügyfél beválthatja a kupont.

"Arra készültünk, hogy ügyfeleink elsődlegesen spórolni akarnak. Erről szól a kötelező váltás. Kedvező kötelező díjak mellett a két akciónk összességében akár 35-40 ezer forintos megtakarítást is eredményezhetnek, mivel a kötelező mellé bármelyik akciót illesztve akár 30%-al is olcsóbb lehet a kötelező is" - mondta Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai vezetője.

Marosvölgyi elmondta, hogy október közepétől mostanáig több, mint három tucat nyereményjátékot és akciót számoltak össze a munkatársak, ezeket egyesével végignézni szinte lehetetlen.

Nyereményjátékok az alkuszoknál a teljesség igénye nélkül

A legtöbb piaci szereplő nyereményjátékkal csábítja leendő ügyfeleit, sőt már november előtt sok ilyen nyereményjáték elérhető volt. A Netrisk online alkusz kínálja itt a legnagyobbat, sorsoláson a kampány végeztével 15 millió forint kézpénzt sorsolnak ki. A CLB alkusz ismét tippelős játékot hirdetet, aki jól megtippeli kötelező biztosításának jövő évi díját, és még is köti azt még a tényleges díjak ismerete előtt, annak az alkusz megfizeti a teljes díjat. A biztosítás.hu alkusz egy Mitsubishi Colt gépjárművet sorsol ki ügyfelei között, ezzel ismét visszahozva a kötelező kampányba az autós nyereményt. Az alkuszok ajándékai a szerencsén múlnak, de azért jóval nagyobbak az esélyek, mint a lottón. Érdemes lehet játszani, több helyen ennek nem feltétele a kötelező megkötése.

Garantált ajándékok, díjengedmények, díjkedvezmények

A nyereményjátékok mellett a garantált novemberi ajándékokra inkább érdemes lesz odafigyelni: hiszen például 1-2 havi biztosítási díj vagy kapcsolódó biztosítások ajándékként már egyértelműen a kötelező díját teszik éves szinten vonzóvá, ezeket érdemes lesz megismerni novemberben a biztosítóváltásról való döntés előtt.

A CIB Bank alkusza például minden ügyfelének, aki nála vált kötelezőt 5000 forintot ír jóvá számláján, amennyiben a kötelező díját CIB bankszámláról fizeti meg. Az UNION Biztosító külön erre a célra létrehozott weboldalán 25% kedvezményt kínál a váltóknak, amennyiben teljesen online intézik a váltást. A kedvezmény csak az oldalon érhető el, így más kalkulátorok ezt az akciót nem számolják. A Groupama Garancia Biztosító ingyenes asszisztencia szolgáltatás és közlekedési balesetbiztosítást ad a kötelező biztosítás mellé, míg a Porsche Bank a leggyorsabban szerződést kötő 3 ügyfelének katalógusból választható élményt kínál.

További KGFB hírek!

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2021. szeptember 27. 18:05