7 °C Budapest

Kgfb: mindent megmutatnak a kalkulátorok? Rejtett kedvezmények

2009. november 2. 13:32

Az AEGONdirekt.hu összegyűjtötte azokat az akciókat a kötelező biztosító váltással kapcsolatban, amelyeket az internetes ár-összehasonlító kalkulátorok nem, vagy csak részben jelenítenek meg. Ezek az akciók sok esetben még kedvezőbbé tudják tenni a kötelező biztosítás díját, így mindenkinek érdemes ezen akciókat is figyelembe venni.

Az AEGONdirekt.hu direktbiztosítási szolgáltató is két akcióval indult a kötelező kampányban, amelyek önmagukban is igénybe vehetők: havi 1 forintért kínálnak most lakásbiztosítást, valamint az AEGON Magánnyugdíjpénztári be- illetve átlépés esetén egy 5000 forintos kupont is adnak, amivel bármilyen biztosításuk díjára az ügyfél beválthatja a kupont.

"Arra készültünk, hogy ügyfeleink elsődlegesen spórolni akarnak. Erről szól a kötelező váltás. Kedvező kötelező díjak mellett a két akciónk összességében akár 35-40 ezer forintos megtakarítást is eredményezhetnek, mivel a kötelező mellé bármelyik akciót illesztve akár 30%-al is olcsóbb lehet a kötelező is" - mondta Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai vezetője.

Marosvölgyi elmondta, hogy október közepétől mostanáig több, mint három tucat nyereményjátékot és akciót számoltak össze a munkatársak, ezeket egyesével végignézni szinte lehetetlen.

Nyereményjátékok az alkuszoknál a teljesség igénye nélkül

A legtöbb piaci szereplő nyereményjátékkal csábítja leendő ügyfeleit, sőt már november előtt sok ilyen nyereményjáték elérhető volt. A Netrisk online alkusz kínálja itt a legnagyobbat, sorsoláson a kampány végeztével 15 millió forint kézpénzt sorsolnak ki. A CLB alkusz ismét tippelős játékot hirdetet, aki jól megtippeli kötelező biztosításának jövő évi díját, és még is köti azt még a tényleges díjak ismerete előtt, annak az alkusz megfizeti a teljes díjat. A biztosítás.hu alkusz egy Mitsubishi Colt gépjárművet sorsol ki ügyfelei között, ezzel ismét visszahozva a kötelező kampányba az autós nyereményt. Az alkuszok ajándékai a szerencsén múlnak, de azért jóval nagyobbak az esélyek, mint a lottón. Érdemes lehet játszani, több helyen ennek nem feltétele a kötelező megkötése.

Garantált ajándékok, díjengedmények, díjkedvezmények

A nyereményjátékok mellett a garantált novemberi ajándékokra inkább érdemes lesz odafigyelni: hiszen például 1-2 havi biztosítási díj vagy kapcsolódó biztosítások ajándékként már egyértelműen a kötelező díját teszik éves szinten vonzóvá, ezeket érdemes lesz megismerni novemberben a biztosítóváltásról való döntés előtt.

A CIB Bank alkusza például minden ügyfelének, aki nála vált kötelezőt 5000 forintot ír jóvá számláján, amennyiben a kötelező díját CIB bankszámláról fizeti meg. Az UNION Biztosító külön erre a célra létrehozott weboldalán 25% kedvezményt kínál a váltóknak, amennyiben teljesen online intézik a váltást. A kedvezmény csak az oldalon érhető el, így más kalkulátorok ezt az akciót nem számolják. A Groupama Garancia Biztosító ingyenes asszisztencia szolgáltatás és közlekedési balesetbiztosítást ad a kötelező biztosítás mellé, míg a Porsche Bank a leggyorsabban szerződést kötő 3 ügyfelének katalógusból választható élményt kínál.

További KGFB hírek!

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2022. november 30. 07:45
Az elmúlt hónapokban másról sem hallottunk, minthogy a hitelkamatok emelkednek. Ennek meg is volt az...
Holdblog  |  2022. november 30. 05:05
Ebben az epizódban Baráti Ákossal, a Jalsovszky Ügyvédi Iroda vezető ügyvédjével beszélgetek. Fő tém...
MEDIA1  |  2022. november 29. 17:17
Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint azért nem készül újabb évad A Séf meg a többiek című széri...
Kiszámoló  |  2022. november 29. 15:02
Először a kormány meghirdetett egy ingyenes napelem-telepítési pályázatot az Unió pénzéből, amit jó...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?