Kgfb: mindent megmutatnak a kalkulátorok? Rejtett kedvezmények

2009. november 2. 13:32

Az AEGONdirekt.hu összegyűjtötte azokat az akciókat a kötelező biztosító váltással kapcsolatban, amelyeket az internetes ár-összehasonlító kalkulátorok nem, vagy csak részben jelenítenek meg. Ezek az akciók sok esetben még kedvezőbbé tudják tenni a kötelező biztosítás díját, így mindenkinek érdemes ezen akciókat is figyelembe venni.

Az AEGONdirekt.hu direktbiztosítási szolgáltató is két akcióval indult a kötelező kampányban, amelyek önmagukban is igénybe vehetők: havi 1 forintért kínálnak most lakásbiztosítást, valamint az AEGON Magánnyugdíjpénztári be- illetve átlépés esetén egy 5000 forintos kupont is adnak, amivel bármilyen biztosításuk díjára az ügyfél beválthatja a kupont.

"Arra készültünk, hogy ügyfeleink elsődlegesen spórolni akarnak. Erről szól a kötelező váltás. Kedvező kötelező díjak mellett a két akciónk összességében akár 35-40 ezer forintos megtakarítást is eredményezhetnek, mivel a kötelező mellé bármelyik akciót illesztve akár 30%-al is olcsóbb lehet a kötelező is" - mondta Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai vezetője.

Marosvölgyi elmondta, hogy október közepétől mostanáig több, mint három tucat nyereményjátékot és akciót számoltak össze a munkatársak, ezeket egyesével végignézni szinte lehetetlen.

Nyereményjátékok az alkuszoknál a teljesség igénye nélkül

A legtöbb piaci szereplő nyereményjátékkal csábítja leendő ügyfeleit, sőt már november előtt sok ilyen nyereményjáték elérhető volt. A Netrisk online alkusz kínálja itt a legnagyobbat, sorsoláson a kampány végeztével 15 millió forint kézpénzt sorsolnak ki. A CLB alkusz ismét tippelős játékot hirdetet, aki jól megtippeli kötelező biztosításának jövő évi díját, és még is köti azt még a tényleges díjak ismerete előtt, annak az alkusz megfizeti a teljes díjat. A biztosítás.hu alkusz egy Mitsubishi Colt gépjárművet sorsol ki ügyfelei között, ezzel ismét visszahozva a kötelező kampányba az autós nyereményt. Az alkuszok ajándékai a szerencsén múlnak, de azért jóval nagyobbak az esélyek, mint a lottón. Érdemes lehet játszani, több helyen ennek nem feltétele a kötelező megkötése.

Garantált ajándékok, díjengedmények, díjkedvezmények

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A nyereményjátékok mellett a garantált novemberi ajándékokra inkább érdemes lesz odafigyelni: hiszen például 1-2 havi biztosítási díj vagy kapcsolódó biztosítások ajándékként már egyértelműen a kötelező díját teszik éves szinten vonzóvá, ezeket érdemes lesz megismerni novemberben a biztosítóváltásról való döntés előtt.

A CIB Bank alkusza például minden ügyfelének, aki nála vált kötelezőt 5000 forintot ír jóvá számláján, amennyiben a kötelező díját CIB bankszámláról fizeti meg. Az UNION Biztosító külön erre a célra létrehozott weboldalán 25% kedvezményt kínál a váltóknak, amennyiben teljesen online intézik a váltást. A kedvezmény csak az oldalon érhető el, így más kalkulátorok ezt az akciót nem számolják. A Groupama Garancia Biztosító ingyenes asszisztencia szolgáltatás és közlekedési balesetbiztosítást ad a kötelező biztosítás mellé, míg a Porsche Bank a leggyorsabban szerződést kötő 3 ügyfelének katalógusból választható élményt kínál.

További KGFB hírek!

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2024. május 19. 16:52
Képbe szeretnéd hozni magad az új hét indulására? Vasárnap délutánra készültünk egy csokorra a  hét...
Buxelliott  |  2024. május 19. 16:40
A múlt héten az előrejelzésnek megfelelően megérkezett a várt esés, mely nagyságrendben már elérte a...
MEDIA1  |  2024. május 19. 10:05
A nemrégiben leállt online cégbetekintő platform mostantól új helyen érhető el, de már e-szignó is k...
Holdblog  |  2024. május 19. 09:20
Alig van európai szereplő a világ legfejlettebb startupvárosai közt, de legalább a leggyorsabban fej...
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem