-1 °C Budapest

Kisbenedek magabiztos: "Az erő velünk van"

Pénzcentrum
2009. október 30. 14:02

Éles versenyre számít az Allianz Magyarország piacvezető biztosítótársasága nemcsak az új ügyfeleknek kínál versenyképes díjakat, hanem a meglévőknek is, akik pedig használják az Allianz egyéb pénzügyi szolgáltatásait, azok további összegeket spórolhatnak meg.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az eddigieknél kiélezettebb kampányra számít az Allianz, hiszen ez lesz az utolsó év, amikor csak két hónap áll rendelkezésére a biztosítóváltáshoz.


Kisbenedek Péter

Kisbenedek Péter elnök-vezérigazgató kijelentette: az Allianz a gépjármű-felelősségbiztosítási piac legjelentősebb szereplőjeként azt a célt tűzte maga elé a 2010. évi GFB-kampányban, hogy megbízhatóan magas színvonalon továbbra is szolgálnia kell meglévő több mint 1,65 millió ügyfelét. Az elnök-vezérigazgató szerint az ügyfelek bizalmáért keményen meg kell dolgozni, és ma már nemcsak a díjak mértéke számít, hanem nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan szempontok is, mint a megbízhatóság, a kárrendezés gyorsasága, a kedvezmények minősége, és a biztos tulajdonosi háttér. Az Allianz pedig hagyományosan erős ezeken a területeken - tette hozzá.


Horváth Andrea

Horváth Andrea vezérigazgató-helyettes az Allianz 2010. évi díjszabásával kapcsolatban bejelentette: az idén bővül a kedvezményezettek köre, kiemelten támogatja a 25 és 44 év közötti korosztályt. A 2009-ben már alkalmazott extra kedvezmény tovább emelkedett (30 %-ról 33 %-ra), ami az évközi GFB kötéseknél már nemcsak a casco, hanem az ALA együttkötése, vagy megléte esetén is jár. A társaság elsősorban a gépjárművezetői tapasztalatot, a biztonságos vezetést, a cég iránt hűséget és az egyéb pénzügyi szolgáltatások használatát honorálja kedvezményekkel. Díjfizetési gyakoriságtól függően 5 illetve 10 % kedvezményt biztosítunk a biztosítási díjból. Az Allianz Bankból történő átutalás esetén a kedvezmény mértéke mindig 10 %. Amennyiben az ügyfél még az e-mail címét és mobilszámát is megadja, további 2-2 % mérséklődik a díj.

Példa: havi 790 forintot fizet egy 36 éves békéscsabai lakos, 1 éves Opel Corsa 1,3 típusú személygépkocsival, ha 12 éves jogosítvánnyal rendelkezik, a bónuszbesorolása B10, valamint a biztosítási díjat havonta, az Allianz Bankon keresztül csoportos beszedési megbízással fizeti.


Kálózdi Tamás

Kálózdi Tamás, vezérigazgató-helyettes hozzátette: az Allianz emellett számos kedvezményt kínál, amelyeket leginkább azok tudnak igénybe venni, akik rendszeresen használják az Allianz csoport pénzügyi termékeit is, ugyanis a társaság a pénzügyi ág által kínált egyéb termékekre kiterjedő kedvezményrendszert érvényesít. A casco díjából további 10 százalékos kedvezményt kapnak azok az ügyfelek, akik az év utolsó 2 hónapjában kötik meg casco-biztosításukat. A rendkívüli akció keretében most a 3 százalékos partnerkedvezményen felül további 7 százalékos kedvezményt ad az Allianz az Otthon biztosítás díjából azon ügyfeleinek, akik gépjármű-biztosítással rendelkeznek vagy most kötik meg. Új nyugdíjpénztári tagok 5000 forintos kuponjukat pedig beválthatják GFB-díjuk rendezésére. Akik Allianz Favorit bankszámlát nyitnak, a banktól 15 000 forint értékű kupont kapnak, melyet szintén felhasználhatnak GFB-díj fizetésére. Emellett ha díját az Allianz ATM Plusz bankszámlájáról díjlehívással fizeti, a GFB-díjából 10 százalék, a casco-biztosításából pedig 7 % kedvezményre számíthatnak az ügyfelek.

Az Allianz által nyújtott kedvezmények összefoglaló táblázata

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 25. kedd
Pál
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?