Kisbenedek magabiztos: "Az erő velünk van"

Pénzcentrum
2009. október 30. 14:02

Éles versenyre számít az Allianz Magyarország piacvezető biztosítótársasága nemcsak az új ügyfeleknek kínál versenyképes díjakat, hanem a meglévőknek is, akik pedig használják az Allianz egyéb pénzügyi szolgáltatásait, azok további összegeket spórolhatnak meg.

Az eddigieknél kiélezettebb kampányra számít az Allianz, hiszen ez lesz az utolsó év, amikor csak két hónap áll rendelkezésére a biztosítóváltáshoz.


Kisbenedek Péter

Kisbenedek Péter elnök-vezérigazgató kijelentette: az Allianz a gépjármű-felelősségbiztosítási piac legjelentősebb szereplőjeként azt a célt tűzte maga elé a 2010. évi GFB-kampányban, hogy megbízhatóan magas színvonalon továbbra is szolgálnia kell meglévő több mint 1,65 millió ügyfelét. Az elnök-vezérigazgató szerint az ügyfelek bizalmáért keményen meg kell dolgozni, és ma már nemcsak a díjak mértéke számít, hanem nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan szempontok is, mint a megbízhatóság, a kárrendezés gyorsasága, a kedvezmények minősége, és a biztos tulajdonosi háttér. Az Allianz pedig hagyományosan erős ezeken a területeken - tette hozzá.


Horváth Andrea

Horváth Andrea vezérigazgató-helyettes az Allianz 2010. évi díjszabásával kapcsolatban bejelentette: az idén bővül a kedvezményezettek köre, kiemelten támogatja a 25 és 44 év közötti korosztályt. A 2009-ben már alkalmazott extra kedvezmény tovább emelkedett (30 %-ról 33 %-ra), ami az évközi GFB kötéseknél már nemcsak a casco, hanem az ALA együttkötése, vagy megléte esetén is jár. A társaság elsősorban a gépjárművezetői tapasztalatot, a biztonságos vezetést, a cég iránt hűséget és az egyéb pénzügyi szolgáltatások használatát honorálja kedvezményekkel. Díjfizetési gyakoriságtól függően 5 illetve 10 % kedvezményt biztosítunk a biztosítási díjból. Az Allianz Bankból történő átutalás esetén a kedvezmény mértéke mindig 10 %. Amennyiben az ügyfél még az e-mail címét és mobilszámát is megadja, további 2-2 % mérséklődik a díj.

Példa: havi 790 forintot fizet egy 36 éves békéscsabai lakos, 1 éves Opel Corsa 1,3 típusú személygépkocsival, ha 12 éves jogosítvánnyal rendelkezik, a bónuszbesorolása B10, valamint a biztosítási díjat havonta, az Allianz Bankon keresztül csoportos beszedési megbízással fizeti.


Kálózdi Tamás

Kálózdi Tamás, vezérigazgató-helyettes hozzátette: az Allianz emellett számos kedvezményt kínál, amelyeket leginkább azok tudnak igénybe venni, akik rendszeresen használják az Allianz csoport pénzügyi termékeit is, ugyanis a társaság a pénzügyi ág által kínált egyéb termékekre kiterjedő kedvezményrendszert érvényesít. A casco díjából további 10 százalékos kedvezményt kapnak azok az ügyfelek, akik az év utolsó 2 hónapjában kötik meg casco-biztosításukat. A rendkívüli akció keretében most a 3 százalékos partnerkedvezményen felül további 7 százalékos kedvezményt ad az Allianz az Otthon biztosítás díjából azon ügyfeleinek, akik gépjármű-biztosítással rendelkeznek vagy most kötik meg. Új nyugdíjpénztári tagok 5000 forintos kuponjukat pedig beválthatják GFB-díjuk rendezésére. Akik Allianz Favorit bankszámlát nyitnak, a banktól 15 000 forint értékű kupont kapnak, melyet szintén felhasználhatnak GFB-díj fizetésére. Emellett ha díját az Allianz ATM Plusz bankszámlájáról díjlehívással fizeti, a GFB-díjából 10 százalék, a casco-biztosításából pedig 7 % kedvezményre számíthatnak az ügyfelek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az Allianz által nyújtott kedvezmények összefoglaló táblázata

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. február 2. 19:40
A Media1 információi szerint a korábbi bejelentéssel szemben a Magyarországon a TV2-n több mint egy...
MNB Intézet  |  2023. február 2. 10:52
A demográfiai trendek lassan, de biztosan rendezik át a társadalmi, gazdasági viszonyokat. Mik leszn...
Holdblog  |  2023. február 2. 10:51
Ezt most csak úgy ideraknám, mély tisztelettel. És hálával. És köszönettel. A svéd modellnek. ...
Kiszámoló  |  2023. február 2. 10:27
Kijött egy új rendelet, ami a lakásbiztosításokat érinti, az ügyfelek számára kedvezően. Az első vál...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?