Kisbenedek magabiztos: "Az erő velünk van"

Pénzcentrum
2009. október 30. 14:02

Éles versenyre számít az Allianz Magyarország piacvezető biztosítótársasága nemcsak az új ügyfeleknek kínál versenyképes díjakat, hanem a meglévőknek is, akik pedig használják az Allianz egyéb pénzügyi szolgáltatásait, azok további összegeket spórolhatnak meg.

Az eddigieknél kiélezettebb kampányra számít az Allianz, hiszen ez lesz az utolsó év, amikor csak két hónap áll rendelkezésére a biztosítóváltáshoz.


Kisbenedek Péter

Kisbenedek Péter elnök-vezérigazgató kijelentette: az Allianz a gépjármű-felelősségbiztosítási piac legjelentősebb szereplőjeként azt a célt tűzte maga elé a 2010. évi GFB-kampányban, hogy megbízhatóan magas színvonalon továbbra is szolgálnia kell meglévő több mint 1,65 millió ügyfelét. Az elnök-vezérigazgató szerint az ügyfelek bizalmáért keményen meg kell dolgozni, és ma már nemcsak a díjak mértéke számít, hanem nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan szempontok is, mint a megbízhatóság, a kárrendezés gyorsasága, a kedvezmények minősége, és a biztos tulajdonosi háttér. Az Allianz pedig hagyományosan erős ezeken a területeken - tette hozzá.


Horváth Andrea

Horváth Andrea vezérigazgató-helyettes az Allianz 2010. évi díjszabásával kapcsolatban bejelentette: az idén bővül a kedvezményezettek köre, kiemelten támogatja a 25 és 44 év közötti korosztályt. A 2009-ben már alkalmazott extra kedvezmény tovább emelkedett (30 %-ról 33 %-ra), ami az évközi GFB kötéseknél már nemcsak a casco, hanem az ALA együttkötése, vagy megléte esetén is jár. A társaság elsősorban a gépjárművezetői tapasztalatot, a biztonságos vezetést, a cég iránt hűséget és az egyéb pénzügyi szolgáltatások használatát honorálja kedvezményekkel. Díjfizetési gyakoriságtól függően 5 illetve 10 % kedvezményt biztosítunk a biztosítási díjból. Az Allianz Bankból történő átutalás esetén a kedvezmény mértéke mindig 10 %. Amennyiben az ügyfél még az e-mail címét és mobilszámát is megadja, további 2-2 % mérséklődik a díj.

Példa: havi 790 forintot fizet egy 36 éves békéscsabai lakos, 1 éves Opel Corsa 1,3 típusú személygépkocsival, ha 12 éves jogosítvánnyal rendelkezik, a bónuszbesorolása B10, valamint a biztosítási díjat havonta, az Allianz Bankon keresztül csoportos beszedési megbízással fizeti.


Kálózdi Tamás

Kálózdi Tamás, vezérigazgató-helyettes hozzátette: az Allianz emellett számos kedvezményt kínál, amelyeket leginkább azok tudnak igénybe venni, akik rendszeresen használják az Allianz csoport pénzügyi termékeit is, ugyanis a társaság a pénzügyi ág által kínált egyéb termékekre kiterjedő kedvezményrendszert érvényesít. A casco díjából további 10 százalékos kedvezményt kapnak azok az ügyfelek, akik az év utolsó 2 hónapjában kötik meg casco-biztosításukat. A rendkívüli akció keretében most a 3 százalékos partnerkedvezményen felül további 7 százalékos kedvezményt ad az Allianz az Otthon biztosítás díjából azon ügyfeleinek, akik gépjármű-biztosítással rendelkeznek vagy most kötik meg. Új nyugdíjpénztári tagok 5000 forintos kuponjukat pedig beválthatják GFB-díjuk rendezésére. Akik Allianz Favorit bankszámlát nyitnak, a banktól 15 000 forint értékű kupont kapnak, melyet szintén felhasználhatnak GFB-díj fizetésére. Emellett ha díját az Allianz ATM Plusz bankszámlájáról díjlehívással fizeti, a GFB-díjából 10 százalék, a casco-biztosításából pedig 7 % kedvezményre számíthatnak az ügyfelek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az Allianz által nyújtott kedvezmények összefoglaló táblázata

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 20. 10:26
Rövid időn belül ez már a negyedik kormánypárti lap, amelyről bíróság mondta ki, hogy hazugságokat á...
Holdblog  |  2024. április 20. 06:03
A Bitcoin talán egyetlen nagy, saját sztorija, és a kriptovilág egyik legfontosabb eseménye játszódo...
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Kiszámoló  |  2024. április 19. 10:08
Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalma...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem