35 °C Budapest
The M0 motorway, Budapest / Hungary at night

Érik a gigadugó az autópályán: ezeket az útszakaszokat jobb lesz elkerülni szerdán, csütörtökön

2024. május 7. 15:46

Az M0-s autóúton a 14-es kilométer szelvényben, vagyis Tétény térségben 2024. május 8-án és 9-én este 19 és reggel 7 óra között sávzárás lesz érvényben. Ezen időszak alatt a gyorsforgalmi út felett található portálokon dolgoznak majd a szakemberek. Továbbá május 9-én reggel 8 órától délután 15 óráig a 2-es és 3-as kilométerszelvény környezetében, Törökbálint térségében javítják a burkolatot - közölte a Magyar Közút.

Május 8-9-én, szerdán és csütörtökön este az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába a 14-es kilométer szelvényben két sávot lezárnak a szakemberek este 19 órától másnap reggel 7 óráig Tétény térségében a pálya felett található portálokon zajló munkák miatt, ezalatt és két sávon haladhat a forgalom.

Május 9-én, csütörtökön burkolatjavítás miatt az M0-s autóúton a 2-3 kilométer szelvények környezetében az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába reggel 8 órától 15 óráig dolgoznak a szakemberek Törökbálint térségében, ezalatt egy sávon haladhat a forgalom.

A munkavégzésekre és korlátozásokra a szakemberek előjelző táblákon és változtatható jelzésképű digitális táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. A munkaterületek térségében 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék - közölte a Magyar Közút.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 17. szerda
Endre, Elek
29. hét
Július 17.
Emoji világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. július 17. 11:30
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem