black luxury car refueling in the gas station and blurry red gasoline barrels in the background

Friss helyzetjelentés: így áll az üzemanyag-ellátás a hosszú hétvégén Magyarországon

2022. március 14. 11:31

Gyakorta oszt meg friss helyzetjelentéseket a magyarországi üzemanyag-helyzetről a Holtankoljak.hu. Mint kiderült, hogy számos helyen zavartalan az ellátás, de néhány töltőállomáson kifogytak az üzemanyagból.

Folyamatosan közli partnerei jelentéseit Facebook-oldalán a Holtankoljak.hu, hogy naprakész információk legyenek arról, melyik hazai kút nem tud jelenleg vásárlókat kiszolgálni üzemanyaggal.

Kiderült, hogy a békési OMV-kútra szombaton érkezett meg az üzemanyagszállítmány, és Sopronban is volt üzemanyag az OMV-n és a Shellen.Ezek mellett több kisebb egység is azt közölte, hogy náluk van készleten üzemanyag, mások viszont arról tájékoztattak, hogy jelenleg csak a shop üzemel.

A Györkönyi Benzinkút viszont közölte, hogy ma sem érkezik meg a megrendelt üzemanyag, és egy Dunaújvárosi kúton is lezárták a kútfejeket, és 13-án Kazincbarcikán, a Shellen is kiírták, hogy elfogyott az üzemanyag.

Besnyőtelken is bezárt a kiskút, valamit egy Tamásiban lévő töltőállomás is péntek óta vár a megrendelt üzemanyagra, egy Füzesabonyban működő egység pedig kilencedike óta várja a megrendelését, Újszászon a kiskútra nyolcadika óta nem jött szállítmány, a kiskút kifogyott.

A Bugyin üzemelő kút közölte, hogy csak gázolajat sikerült beszerezni:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Mol Nyrt-vel való szerződéskötés folyamatban van, de a hosszú hétvége miatt legkorábban a jövő héten tudunk biztosat mondani a szállításról. A kiszolgálás zavartalanságát szem előtt tartva mennyiségi korlátozás került bevezetésre: 10 liter/ autó.

Hozzátették, a héten két nap alatt, a máskor szokásos mennyiség hét, nyolcszorosát értékesítették. Szerda reggel 8000 liter benzinnel nyitottak, ami általában 1 hétre elegendő, napi 1000 liter szokott lenni az átlagos fogyasztás.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?