Rekordlassú parkolás egy magyar lakótelepen: ez azért már tényleg súlyos

Rekordlassú parkolás egy magyar lakótelepen: ez azért már tényleg súlyos

2021. április 6. 10:32

Eléggé meggyűlt a baja a parkolással egy Peugeot sofőrjének: még segítséggel sem tudott beállni a gigászi helyre egy lakótelepen. Oké, ezzel még nem is lenne baj, nem születik mindenki profinak, ám egy másik autónak is nekiment. Mutatjuk az ország talán leglassabb parkolását.

A Budapesti Autósok Közössége időről időre elképesztő olvasói videókat közöl a magya utakról, de ilyet ők is ritkán látnak: a most publikált felvételen egy Peugeot sofőrjének gyűlik meg a baja egy viszonylag egyszerű parkolási szituációval. Hely van bőven, de az autós még segítséggel sem képes beállni a másfél autónyi helyre.

A parkolóhely nem volt kicsi, viszont a Peugeot "sofőrjének" minden (is) útban volt. Sajnos volt ott egy kék Fiat Punto, amiben kárt is okozott, valamint az a járda (padka) sem sokat segített a helyzeten. Bizony probléma az, ha nem tudod, hogy a kormány tekergetése mikor és milyen hatást vált ki az autódból

- kommentálta a Budapesti Autósok Közössége. És valóban: parkolás közben a kisautó sofőrje még neki is ment a mellette állónak, papírt pedig nem hagytak a kék autón. Nem tudni, hogy mennyi ideig tartott a manőver, a videó 10 és fél perces, de időnként belegyorsítottak. És akkor lássuk a felvételt, sok türelmet hozzá:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 25. szombat
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?