24 °C Budapest
Több mint 100 szakszervizbe viheted most ingyen az autódat

Több mint 100 szakszervizbe viheted most ingyen az autódat

2015. november 11. 16:34

November 11-től egy hónapon át fokozott ellenőrzést végez Magyarország útjain a rendőrség - értesült a Pénzcentrum. Az akció keretében több szakszervizben ingyen vizsgálják majd át az autók világítását, és az ország több pontján biztosítanak majd díjmentes látásellenőrzést is.

November 11-től december 10-ig fokozott közúti ellenőrzést hajt végre az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság. Az ellenőrzések során kiemelten vizsgálják majd a személy-, illetve haszongépjárművek és motorkerékpárok világítását, láthatóságát.

Az akció ideje alatt, "Látni és látszani" néven térítésmentes világítás-ellenőrzési szervizakciót, valamint ehhez kapcsolódóan díjmentes látásellenőrzési kampányt is indít az ORFK.

Az ingyenes világítás-ellenőrzés során a szakszervizek (a szervizkeresőhöz kattints a térképre) a következőket vizsgálják:

  • lámpák, fényvisszaverő elemek (a működésen túl egyúttal vizsgálandó a lámpatestek állapota, rögzítettsége, színe)
  • fényvetőegységek állapota
  • világítási tulajdonságok

Amennyiben a vizsgált járművön a regisztrált szakszerviz munkatársai mindent rendben találnak, az autósok igazolólapot kapnak. Az igazolólap felmutatásával pedig felgyorsítható a közúti ellenőrzés (a vezetéshez szükséges okmányokat ebben az esetben is be kell mutatni a rendőrség munkatársának!).

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az akcióban résztvevő optikusok listáját pedig az alábbi térképen találod (az aktiváláshoz kattints a térképre):

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?