2021. január 21. csütörtök Ágnes

Te is kaptál ilyen üzenetet mostanában? Veszélyes, ne válaszolj rá!


Ismét csalók megjelenésére figyelmeztet az egyik legnagyobb műszaki áruházlánc, felhívásuk szerint az adatainkra, no meg a pénzünkre pályáznak.


A Media Markt a Facebook oldalán tette közzé pár órával ezelőtt azt a bejegyzést, melyben ismét csalók megjelenésére figyelmeztetnek. E szerint többen is jelezték, hogy üzenetet kaptak az áruházlánc nevében, miszerint telefont nyertek, ám a szállítási költséget nekik kell kifizetniük. Nem az első esetről van szó:


Felhívják mindenki figyelmét, hogy ne dőljenek be, hiszen átverésről van szó, a csalók az áldozatok adataira, és pénzükre pályáznak. Az akcióikról minden esetben a közösségi oldalon, valamint a hivatalos oldalukon keresztül kommunikálnak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked