2021. január 22. péntek Vince, Artúr

Reagált az OKSZ Lázár János hadüzenetére: megszólalt Vámos György


Szűkszavúan reagált Vámos György, az OKSZ főtitkára Lázár János élelmiszer-kereskedő multik felé megfogalmazott, nyílt hadüzenetére.

A Portfolio Agrárszektor 2020 konferencián tartott előadásában, és az azt követő panelbeszélgetésben nyíltan protekcionista politikát hirdetett meg Lázár János a magyar élelmiszeripar megmentése és feltámasztása érdekében. A kormánybiztos szavai szerint a kormány a jövőben harcot indít az FMCG-szektorban működő, multinacionális hálózatok ellen. Erről itt írtunk részletesen:

Mivel a nyílt hadüzenet számos olyan ágazati szereplőt (többek között, de nem kizárólag az ALDI, Lidl, Spar, vagy a Tesco) érint, amely az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) kötelékébe tartozik, így reakcióért a szövetséghez fordultunk. Vámos György, az OKSZ főtitkára a Pénzcentrum megkeresésére szűkszavú választ adott:

A politikusok politikai nyilatkozatait tiszteletben tartom, állást csak szabályozási kérdésekben foglalok, ha szükséges.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Hiába van kanyarban az orosz vakcina: a magyarok köszönik, nem kérnek belőle
13 ezer fő töltötte ki a Pénzcentrum nagy covid-vakcina kutatását.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked