2020. december 1. kedd Elza

Már nem csak élelmiszert, gyógyszert, kütyüket vesznek a magyarok online: mi jöhet még?


Az AAA AUTO által értékesített gépkocsik 20 százalékát már online vásárolták meg az ügyfelek április első felében, miközben a személyes ügyintézés és értékesítés bizonyos korlátozásokkal továbbra is engedélyezett. A koronavírus-járvány alatt is van érdeklődés a használt gépkocsik vásárlása iránt, bár ez természetesen elmarad az ebben az időszakban megszokott szinttől. A cég ezt annak a ténynek tulajdonítja, hogy az emberek felismerték, hogy a fertőzés megelőzésének egyik leghatásosabb módja, ha gyakrabban használnak személygépkocsit tömegközeledés helyett. 

Jelenleg nem a megszokott árréssel értékesítjük autóinkat, mert most más a gépkocsik értéke, mint amikor megvásároltuk őket. Ügyfeleinknek jelentős, akár 300 ezer forint értékű kedvezményeket kínálunk, valamint online vásárlási lehetőséget biztosítunk számukra annak érdekében, hogy igénybe vehessék az egyik legbiztonságosabb közlekedési módot a koronavírus-járvány idején

- nyilatkozta Karolína Topolová, az AAA AUTO nemzetközi használtautó-kereskedői hálózatot üzemeltető AURES Holdings vezérigazgatója és igazgatósági elnöke. Karolína Topolová szerint a használt autók vásárlása iránti érdeklődés a vártnál kevésbé esett vissza. 

Általában nagyon sokan a tél elmúltával tervezik az autóvásárlást, és a koronavírus-járvány pont a legerősebb szezon közepén érkezett. Az emberek tisztában vannak azzal, hogy a járvány során a fertőzés megelőzésének egyik leghatásosabb módja az, ha a tömegközlekedés helyett saját autóval közlekednek. A gépkocsi belső terét könnyen lehet fertőtleníteni, és a másokkal való személyes kontaktus is elkerülhető. Az autó egyszerűen az ember személyes terének kiterjesztése, amely a tömegközlekedéssel ellentétben véd a közeli kontaktustól

- tette hozzá Karolína Topolová. 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk