16 °C Budapest

Ezekkel a számokkal nyerhetsz ingyen az Ötöslottón

2015. július 28. 18:30

Ezen a héten is játékot hirdet a Pénzcentrum: nyerd meg velünk az Ötöslottó 31. heti, 580 millió forintos főnyereményét - egy filléredbe sem kerül!

A 31. játékhéten 580 forint keresi gazdáját Magyarország legkedveltebb számsorsjátékán, vagyis az Ötöslottón. A sorsolást, ahogy olvasóink már megszokhatták ezen a héten is (szombat este kb. 18:55-től) élőben közvetítjük majd itt a Pénzcentrumon.

Ugyan még messze vagyunk a legutóbbi, 5 milliárd forintos gigajackpottól, azért 580 millió forintból is sok magyar család hétköznapjait könnyíthetnénk meg. Éppen ezért a Pénzcentrum szerkesztősége úgy döntött, közösségi lottózást indít.

Nem akarsz lemaradni a Pénzcentrum nyereményjátékairól?
>>>Lájkold Facebook-oldalunkat!

A szelvényt mi már megvettük (gép számokkal játszottunk); neked csak annyi a dolgod, hogy legkésőbb augusztus 1-jén (szombat) 18 óráig megosztod ezt a posztot, valamint a poszt hozzászólásainál megírod, mi a szerencseszámod. Tehát MEGOSZTANI és HOZZÁSZÓLNI is kell!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ha megütjük az e heti (31.), 580 milliós főnyereményét, azt azok között osztjuk* szét, akik mindkét fenti feltételnek eleget tettek. Ha 4-3-2 találatot érünk el, azt a Pénzcentrum szerkesztősége befekteti (egy cukrászdában...).

* A nyereményt - az esetleges adókat, járulékokat, illetékeket leszámítva - egyenlő részben osztjuk szét, az 5 fős szerkesztőséget is beleértve.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem